Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝα αυξηθεί η ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας ζητούν αξιωματούχοι της επαρχίας Ατσε

Να αυξηθεί η ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας ζητούν αξιωματούχοι της επαρχίας Ατσε

Αξιωματούχοι στην πόλη Μεουλαμπό, της επαρχίας Aτσε στη νήσο Σουμάτρα της Ινδονησίας, ζητούν απεγνωσμένα να αυξηθεί η ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή, καθώς η συγκεκριμένη επαρχία είναι από τις […]

Αξιωματούχοι στην πόλη Μεουλαμπό, της επαρχίας Aτσε στη νήσο Σουμάτρα της Ινδονησίας, ζητούν απεγνωσμένα<...> να αυξηθεί η ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή, καθώς η συγκεκριμένη επαρχία είναι από τις χειρότερα πληγείσες από το `τσουνάμι`, που χτύπησε τις ακτές του Ινδικού Ωκεανού, πριν από λίγες ημέρες.

Ο αριθμός των θυμάτων στη Μεουλαμπό και στην ευρύτερη περιοχή φτάνει τις 40.000, ενώ οι εκατοντάδες επιζώντες έχουν στοιβαχτεί στο δημαρχείο της πόλης ή σε πρόχειρους καταυλισμούς. Πολλοί από τους τραυματίες έχουν δει τις πληγές τους να μολύνονται, ενώ το θερμό και υγρό κλίμα της περιοχής ευνοεί τη διάδοση ασθενειών.

Στο μεταξύ, τα αεροπλάνα που μεταφέρουν εφόδια πρώτης ανάγκης χρησιμοποιούν και πάλι το μοναδικό αεροδρόμιο της επαρχίας, στην πρωτεύουσα Μπάντα Aτσε, το οποίο είχε προσωρινά κλείσει την Τρίτη, όταν αεροσκάφος συγκρούστηκε με αγελάδα στο διάδρομο προσγείωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024