Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο παγκόσμιο συνέδριο των Chefs στην Ελλάδα

Το παγκόσμιο συνέδριο των Chefs στην Ελλάδα

Το παγκόσμιο συνέδριο του “Club Des Chefs Des Chefs”, CCC, θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα από τις 27 Αυγούστου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου. Οι εκπρόσωποι του CCC που θα επισκεφτούν […]

Το παγκόσμιο συνέδριο του "Club Des Chefs<.> Des Chefs", CCC, θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα από τις<...> 27 Αυγούστου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του CCC που θα επισκεφτούν την χώρα μας θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό σε ανοιχτή συνέντευξη για τα ΜΜΕ σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το "Chef club of Crete" αξιοποιώντας την ευκαιρία να συνάψει σχέσεις φιλίας κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την προβολή του γεγονότος, της επισκέψεως του CCC στην Κρήτη προωθώντας ταυτόχρονα την Κρητική Διατροφή, τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου, προβάλλοντας το νησί και την μοναδική του φιλοξενία σε όλους τους ξένους επισκέπτες του.

Το Club des Chefs des Chefs γεννήθηκε το 1977 στο Collonges Au Mont d' Or στην Γαλλία, όπου ο Gilles Bragard προσκάλεσε μερικούς προσωπικούς chefs Αρχηγών Κρατών σε ένα φιλικό γεύμα, όπου συζήτησαν για τις πλέον σύγχρονες τάσεις στη μαγειρική και την εξέλιξη του επαγγέλματός τους. Αυτή η πρώτη κορυφαία συνάντηση αποδείχθηκε τόσο ευχάριστη και πληροφοριακή ώστε αποφάσισαν το ίδιο βράδυ να μετασχηματίσουν την κοινωνική συνάθροιση σε αναγνωρισμένο θεσμό.

Ο Marcel Le Serrvot, chef de cuising του Elgsee Palace μέχρι το 1986, έγινε Πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος club ενώ ο Gilles Bragard Γενικός Γραμματέας. Το club ανέθεσε την οργάνωση των ετήσιων συναντήσεων στον εμπνευστή και μέντορα Gilles Bragard, νυν Γενικό Γραμματέα του club, στον Robert Cointreali και στον Jean Claude Robert (σαμπάνια Roederer) που συνεισφέρουν με πολύτιμη αρωγή στη λειτουργία του club.

Υπάρχουν 40 μέλη από τις τέσσερις γωνίες του κόσμου στο Club des Chefs des Chefs. Η υψηλότερη μαγειρική κατάκτηση – καταξίωση στον κόσμο διοικείται με αυστηρούς κανόνες. Οι μοναδικοί chefs που γίνονται δεκτοί είναι υφιστάμενοι στις υπηρεσίες ενός Βασιλιά, Πρίγκιπα, ή ενός Αρχηγού Κράτους. Εάν ο Αρχηγός ενός Κράτους δεν διαθέτει προσωπικό chef, τότε ο υπεύθυνος chef του ξενοδοχείου που ετοιμάζει τις δεξιώσεις του μπορεί να γίνει μέλος του club. Η ιδιότητα του μέλους μπορεί να απονεμηθεί σε πρόσωπα που οι καινοτόμες ιδέες του αλλάζουν τον γαστρονομικό χάρτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024