Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤρομοκρατική επίθεση με ένα νεκρό σε τουρκικό θέρετρο κοντά στην Αττάλεια
Ένα άτομο σκοτώθηκε και δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά

Τρομοκρατική επίθεση με ένα νεκρό σε τουρκικό θέρετρο κοντά στην Αττάλεια

Έκρηξη προκάλεσε έναν νεκρό στο τουρκικό θέρετρο Κεμέρ, κοντά στην πόλη της Αττάλειας, την περασμένη Παρασκευή.

Έκρηξη σε τουριστικό θέρετρο κοντά στην τουρκική πόλη της Αττάλειας σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε δύο άλλοι. Το περιστατικό ακολουθεί μια πρόσφατη κλιμάκωση των βίαιων δραστηριοτήτων σε πόλεις της Τουρκίας από Κούρδους μαχητές. Δύο άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά κατά την έκρηξη, όπως ανέφερε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anatolia.

“Αγνώστων στοιχείων άτομο σκοτώθηκε και δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά λόγω έκρηξης από άγνωστη πηγή, γεγονός που συνέβη σε απόσταση από οποιαδήποτε κατοικημένη και τουριστική περιοχή” ανέφερε στο τουρκικό πρακτορείο ο Ρετζέπ Γιουκσέλ, αναπληρωτής διοικητής της περιοχής της Αττάλειας.

Το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan δήλωσε ότι ένας βομβιστής αυτοκτονίας ενεργοποίησε τη βόμβα έξω από ένα στρατιωτικό αστυνομικό τμήμα της πόλης. Την περασμένη εβδομάδα, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν σε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Άγκυρα.

Τα Γεράκια της Ελευθερίας του Κουρδιστάν (Kurdistan Freedom Hawks – TAK), μια ομάδα που συνδέεται με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ), ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. Επίσης, απείλησε να προβεί σε περισσότερες επιθέσεις σε τουρκικές πόλεις. Η ομάδα αυτή έχει επίσης αναλάβει την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στην πόλη Κεμέρ τον περασμένο Αύγουστο, όπου και τραυματίστηκαν 10 άτομα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024