Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΞέσπασμα ασθένειας σε πελάτες της Thomas Cook σε τουρκικό ξενοδοχείο
TOs

Ξέσπασμα ασθένειας σε πελάτες της Thomas Cook σε τουρκικό ξενοδοχείο

Η Thomas Cook αντιμετωπίζει απαιτήσεις αποζημίωσης ύστερα από ξέσπασμα ασθένειας σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Τουρκία.

Η Thomas Cook βρίσκεται αντιμέτωπη με αξιώσεις αποζημίωσης, από δεκάδες πελάτες της που υπέφεραν από εμετούς και διάρροια κατά την παραμονή τους σε πεντάστερο all-inclusive ξενοδοχείο στην Τουρκία.

Ο τουριστικός οργανισμός έχει αναβάλει τις διακοπές στο ξενοδοχείο Sentido Perissia Hotel, ύστερα από την εισαγωγή πελατών του, που έμεναν, εκεί, στο νοσοκομείο και τον περιορισμό των υπολοίπων στα δωμάτιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πελάτες του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για φαγητό που δεν είχε μαγειρευτεί καλά και ελλιπείς συνθήκες υγιεινής.

Η Thomas Cook ανέθεσε ήδη σε ανεξάρτητο σύμβουλο υγιεινής από τη Βρετανία να προβεί σε συνολική επιθεώρηση του ξενοδοχείου.

“Οι προκαταρκτικές ενδείξεις δείχνουν το ξέσπασμα ήταν ιογενούς χαρακτήρα”, αναφέρει. “Το ξενοδοχείο έχει θέσει σε εφαρμογή μια σειρά από προληπτικά μέτρα για την ελαχιστοποίηση τυχόν περαιτέρω ασθένειας. Η ομάδα μας στο θέρετρο παρέχει βοήθεια στους επισκέπτες και θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Ως προληπτικό μέτρο και μόνο όσες αφίξεις στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έως και τις 2 Σεπτεμβρίου 2013, θα μεταφερθούν σε άλλο κατάλυμα. Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία”.

Μερικοί ασθενείς πελάτες όμως κατήγγειλαν ότι η Thomas Cook αρνήθηκε να τους γυρίσει αεροπορικώς σπίτι τους. Άλλοι δήλωσαν ότι ενώ η εταιρεία τους είπε ότι ήταν οι μόνοι άνθρωποι που υποφέρουν από την ασθένεια, ανακάλυψαν αργότερα ότι υπήρχαν πολλά περισσότεροι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το προσωπικό του ξενοδοχείου έκλεισε και την πισίνα για δύο ημέρες την περασμένη εβδομάδα καθώς προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024