Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ κατάληψη της Ακρόπολης διασύρει την Ελλάδα
Ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού

Η κατάληψη της Ακρόπολης διασύρει την Ελλάδα

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού καταδίκασε την κατάληψη του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης. “Μικρή ομάδα στελεχών του ΚΚΕ παραβίασαν την πύλη του Ιερού Βράχου και ανήρτησαν πανό με τις απόψεις του κόμματός τους. Η κίνηση αυτή εκτός από…

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού καταδίκασε την κατάληψη του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης. “Μικρή ομάδα<...> στελεχών του ΚΚΕ παραβίασαν την πύλη του Ιερού Βράχου και ανήρτησαν πανό με τις απόψεις του κόμματός τους. Η κίνηση αυτή εκτός από επικίνδυνη για τα μνημεία και τους φύλακες, είναι παράνομη και διασύρει την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης”, αναφέρει η σχετική ανακοιίνωση του υπουργείου.

“Την ώρα που δίνουμε μια σκληρή μάχη σε όλο τον κόσμο για να ανακάμψει ο ελληνικός τουρισμός, για να βρουν δουλειά χιλιάδες άνθρωποι που μαστίζονται από την ανεργία, η πράξη αυτή είναι τουλάχιστον ανεύθυνη και μικροκομματική. Αντί να εργαζόμαστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την πατρίδα μας να βγει από την κρίση, κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία για προσωπικά και παραταξιακά οφέλη. Την κίνηση αυτή καταδικάζει σύσσωμος ο ελληνικός λαός. Ελπίζουμε ότι θα την καταδικάσει και η ηγεσία του ΚΚΕ”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024