Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροωθείται η παροχή βίζας πολλαπλών εισόδων στους Ρώσους τουρίστες
Βίζα

Προωθείται η παροχή βίζας πολλαπλών εισόδων στους Ρώσους τουρίστες

Την πλήρη απελευθέρωση των θεωρήσεων διαβατηρίων για τους Ρώσους που επισκέπτονται τη χώρα μας δρομολογεί η ελληνική κυβέρνηση.

Την πλήρη απελευθέρωση των θεωρήσεων διαβατηρίων για τους Ρώσους που επισκέπτονται τη χώρα μας δρομολογεί η ελληνική κυβέρνηση, κάτι που θα βοηθήσει ώστε οι Ρώσοι τουρίστες να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο τον χρόνο, από 513.000 που ήταν το 2011.

Μέχρι να υπάρξει η πλήρης απελευθέρωση, επιχειρείται η επίτευξη συμφωνίας για την παροχή, υπό προϋποθέσεις, βίζας πολλαπλών εισόδων μεγάλης διάρκειας, σε Ρώσους πολίτες με κάποια εχέγγυα.

Όπως είπε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Κούρκουλας, από κοινού με τη ρωσική ομοσπονδία προωθείται σε επίπεδο ΕΕ το αίτημα για πλήρη απελευθέρωση των θεωρήσεων των διαβατηρίων για Ρώσους πολίτες, καθώς απαιτείται και ευρωπαϊκή απόφαση. «Για το θέμα υπήρξε συζήτηση του κ. Αβραμόπουλου με τον ομόλογό του κ. Λαβρόφ στην πρόσφατη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες», είπε.

Πηγή: Έθνος

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024
05/04/2024