Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρώτος στόχος του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης η ποιοτική αναβάθμιση

Πρώτος στόχος του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης η ποιοτική αναβάθμιση

Στην ανάγκη άμεσης ποιοτικής αναβάθμισης του τουρισμού μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα και πρόσθετα κίνητρα για την υλοποίηση επενδύσεων υψηλού επιπέδου που θα περιλαμβάνονται στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο, αναφέρθηκε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης…

Στην ανάγκη άμεσης ποιοτικής αναβάθμισης του τουρισμού μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα και πρόσθετα<...> κίνητρα για την υλοποίηση επενδύσεων υψηλού επιπέδου που θα περιλαμβάνονται στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο, αναφέρθηκε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δ. Αβραμόπουλος στο πλαίσιο των εγκαινίων της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia 2004 στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός τόνισε με έμφαση τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση τουριστών σε 12μηνη βάση.

Παράλληλα ο Δ. Αβραμόπουλος επεσήμανε την ανάγκη γα την άμεση ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ιδιαίτερα του εκθεσιακού και συνεδριακού τουρισμού.

Ο υπουργός υπογράμμισε το ρόλο στρατηγείου του τουρισμού που αναλαμβάνει το υπουργείο, τονίζοντας ιδιαίτερα τον τετραπλασιασμό των κονδυλίων που θα δαπανηθούν -για πρώτη φορά φέτος τόσο νωρίς- για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και θα ανέλθουν στο ποσό των 31 εκατ. ευρώ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024