Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε 48ωρη απεργία οι υπάλληλοι του ΥΜΕ από σήμερα
Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών

Σε 48ωρη απεργία οι υπάλληλοι του ΥΜΕ από σήμερα

Σαρανταοκτάωρη προειδοποιητική απεργία πραγματοποιεί από σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου 2008 ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (ΥΜΕ), “μετά την αθέτηση για μια ακόμα φορά των δεσμεύσεωντου Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών […]

Σαρανταοκτάωρη προειδοποιητική απεργία πραγματοποιεί από σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου 2008 ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (ΥΜΕ), “μετά την αθέτηση για μια ακόμα φορά των δεσμεύσεων<...>του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών για την ικανοποίηση χρόνιων θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων τους”, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΜΕ αποφάσισε επίσης την διατράνωση της αγανάκτησης των εργαζομένων του Υπουργείου με καθημερινές παραστάσεις διαμαρτυρίας στο γραφείο του Υπουργού κ. Χατζηδάκη.

Την στήριξη της στην απεργία του Συλλόγου και στα `δίκαια` αιτήματα του, καλώντας παράλληλα την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου και την Κυβέρνηση για άμεση έναρξη διαλόγου και διαδικασιών επίλυσής τους, εξέφρασε με ανακοίνωση της και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024