Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧατζηδάκης: Η Κυβέρνηση προσπαθεί και θα βρει μια βιώσιμη λύση για την Ολυμπιακή
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Χατζηδάκης: Η Κυβέρνηση προσπαθεί και θα βρει μια βιώσιμη λύση για την Ολυμπιακή

Αισιοδοξία για την εύρεση λύσης, που θα οδηγήσει την Ολυμπιακή Αεροπορία και πάλι στην κερδοφορία και τη σωστή εκτέλεση του πτητικού της προγράμματος εξέφρασε σε προχτεσινές δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών…

Αισιοδοξία για την εύρεση λύσης, που θα οδηγήσει την Ολυμπιακή Αεροπορία και πάλι στην κερδοφορία και τη σωστή εκτέλεση του πτητικού της προγράμματος εξέφρασε σε προχτεσινές δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών<...>και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Η Ολυμπιακή εδώ και πάρα πολλά χρόνια αντιμετωπίζει βαρύ δομικό πρόβλημα. Με όλους τους Υπουργούς και όλες τις κυβερνήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι 36 από τα 40 δρομολόγια εξωτερικού των Ολυμπιακών Αερογραμμών είναι εδώ και πολύ καιρό ζημιογόνα”.

“Η κυβέρνηση” επεσήμανε “προσπαθεί να βρει, και θα βρει, μια βιώσιμη λύση για την Ολυμπιακή Αεροπορία. Μια λύση προοπτικής. Η αντιπολίτευση από την άλλη πλευρά έχει μόνο μία πολιτική. Την πολιτική της συνέχισης της κατασπατάλησης του χρήματος των Ελλήνων φορολογουμένων. Εμείς αυτή την πολιτική δε θα τη συνεχίσουμε. Θα βρούμε λύση για την Ολυμπιακή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024