Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο φως μελέτη για την προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Στο φως μελέτη για την προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Μελέτη, για την στρατηγική της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα παρουσιασθεί την Παρασκευή το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έβρου, από τον […]

Μελέτη, για την στρατηγική της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα<...> παρουσιασθεί την Παρασκευή το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έβρου, από τον μελετητή κ. Αλέξανδρο Γιαννακάκη.

Μοναδικός στόχος αυτής της έρευνας ήταν να καταγράψει την παρούσα τουριστική κατάσταση των πέντε νομών, αλλά και να παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό και εφικτό σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης, ώστε να επιτευχθεί κατά το καλύτερο δυνατόν η τουριστική προβολή και η περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Επίσης, αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι μετά τις παρουσιάσεις στους πέντε νομούς και την προσθήκη και συμπλήρωση αυτών με απόψεις, προτάσεις και παρατηρήσεις, η συνολική αυτή δουλειά θα τεθεί υπόψη του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024