Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο Περίπτερο της Κρήτης το Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας στη Summer Holidays
Ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση

Στο Περίπτερο της Κρήτης το Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας στη Summer Holidays

Για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωσή του διακρίθηκε με το βραβείο της “Καλύτερης Δημιουργίας” το περίπτερο της Κρήτης στην τουριστική έκθεση “Summer Holidays Expo 2009”, που πραγματοποιήθηκε στη […]

Για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωσή του διακρίθηκε με το βραβείο της “Καλύτερης Δημιουργίας” το περίπτερο<...> της Κρήτης στην τουριστική έκθεση “Summer Holidays Expo 2009”, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή και η προβολή της Κρήτης ως ενιαίου τουριστικού προορισμού με κοινό περίπτερο των τεσσάρων Νομαρχιών του νησιού σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου το επισκέφθηκε αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Την εποπτεία της κρητικής συμμετοχής είχε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου. Η νομάρχης Ηρακλείου κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, προκειμένου να στηρίξει τις δράσεις για την προβολή του νησιού.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στο κρητικό περίπτερο πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτικό δρώμενο από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης με τη συνοδεία ζωντανής κρητικής μουσικής. Πλούσια ήταν και τα παραδοσιακά εδέσματα που βρίσκονταν εκεί, όπως ξεροτήγανα, καλιτσούνια, τυρί, παξιμάδι και ρακί, προκειμένου να μυήσουν τους επισκέπτες του περιπτέρου στη γευστική κρητική κουζίνα και τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024