Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυμμετοχή της Νομαρχίας Λακωνίας στην έκθεση για τον Εκπαιδευτικό – Περιβαλλοντικό τουρισμό

Συμμετοχή της Νομαρχίας Λακωνίας στην έκθεση για τον Εκπαιδευτικό – Περιβαλλοντικό τουρισμό

Στην πανελλήνια έκθεση για τον Εκπαιδευτικό – Περιβαλλοντικό Τουρισμό και τον Αγροτοτουρισμό, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατασε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, συμμετείχε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας. Στα πλαίσια των εναλλακτικών μορφών τουρισμού […]

Στην πανελλήνια έκθεση για τον Εκπαιδευτικό – Περιβαλλοντικό Τουρισμό και τον Αγροτοτουρισμό, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα<...>σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, συμμετείχε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας.

Στα πλαίσια των εναλλακτικών μορφών τουρισμού μεγάλο μερίδιο κατέχει και το κομμάτι του μαθητικού τουρισμού, αντικείμενο εξέχοντος ενδιαφέροντος, το οποίο ήταν και το πρωτεύον θέμα στην έκθεση. Προεκβλήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο όλα εκείνα τα σημεία της Ελλάδος, που θα καταστούν τόποι προορισμού των μαθητικών εκδρομών. Η ιδιαιτερότητα της έκθεσης αυτής ήταν, ότι οι επισκέπτες της ήταν διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί που ασχολούνται με την περιβαλλοντική εκπαίδευση, πρόεδροι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, μαθητές 5 μελών και 15 μελών συμβουλίων, αυτοί οι οποίοι δραστηριοποιούνται και εκτελούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δράσεις των μαθητών.

Την επιμέλεια του περιπτέρου Λακωνίας, είχε αναλάβει ο κ. Πάνος Παπαδολιάς, ενώ παράλληλα με τα έντυπα της Λακωνίας που διανεμήθηκαν στο κοινό, εξεδόθη και διετέθη ειδικό έντυπο ανάλογο των περιστάσεων, το οποίο σε περίοπτη θέση είχε το σλόγκαν `Τα σχολεία πάνε Λακωνία`. Τέλος, να σημειωθεί ότι αποτελεσματική ήταν η συμβολή και η συμμετοχή στην όλη διοργάνωση του περιπτέρου, αλλά κατά την διάρκεια της έκθεσης, της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας και της Νομαρχιακής επιτροπής τουριστικής προβολής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024