Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην έκθεση Utazas 2005 της Βουδαπέστης

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην έκθεση Utazas 2005 της Βουδαπέστης

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού `Utazas 2005` στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα (17 – 20 Μαρτίου 2005), συμμετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με δικό […]

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού `Utazas 2005` στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα<...> (17 – 20 Μαρτίου 2005), συμμετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με δικό της περίπτερο, αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της περιοχής τους, πραγματοποιώντας διμερείς συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Χρόνος`, είχαν και κατ` ιδίαν συνάντηση με τον πρέσβη της Ελλάδος στη Βουδαπέστη, κ. Δημήτριο Κοντουμά και με τους εμπορικούς ακόλουθους κ.κ. Αναστάσιο Κουρούσση και Χρήστο Φαρμάκη, καθώς και με τον πρέσβη της Ισπανίας στη Βουδαπέστη, κ. Eduardo Aznar, προκειμένου να συζητηθούν οι δυνατότητες τουριστικής συνεργασίας με την αγορά της Ουγγαρίας.

Μέλημα όλων υπήρξε η άρτια προβολή και κάθε δυνατή πληροφόρηση για τα αξιοθέατα, τις φυσικές ομορφιές και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται από την Περιφέρεια στον τουριστικό χώρο, μέσα από διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων, cd-rom και dvd, καθώς και με διμερείς συναντήσεις με επαγγελματίες του χώρου και ξένους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι στην έκθεση, την οποία επισκέφτηκαν περισσότερα από 70.000 άτομα, εκτός από Έλληνες απεσταλμένους άλλων περιοχών, συμμετείχαν χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Στη φετινή διοργάνωση τιμώμενη χώρα ήταν η Ιορδανία, ενώ στον χώρο των εκθεσιακών εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως έκθεση κοσμήματος, εκθέσεις φωτογραφίας, συνέδριο γαστρονομίας, κ.α.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024