Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση Σπηλιωτόπουλου με το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Τ.
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Τ.

Για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των Τουριστικών Γραφείων και των Τουριστικών Λεωφορείων, καθώς και ευρύτερα θέματα της πορείας του ελληνικού τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κατά […]

Για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των Τουριστικών Γραφείων και των Τουριστικών Λεωφορείων, καθώς και ευρύτερα θέματα της πορείας του ελληνικού τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κατά την προχτεσινή τους συνάντηση ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος<...>και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (Π.Ο.Ε.Τ.).

Ανάμεσα στα θέματα, που απασχολούν τον κλάδο, όπως δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. υπουργός “είναι η ανάγκη εφαρμογής Στρατηγικού Σχεδίου Marketing για κάθε Περιφέρεια της χώρας, η ανάγκη στενότερης συνεργασίας με τους tour operators και η σημασία δημιουργίας οδηγικής τουριστικής συνείδησης. Ιδιαίτερη βαρύτητα δώσαμε στο πρόβλημα του αθέμιτου ανταγωνισμού στο ζήτημα των ενδομεταφορών από Τουριστικά Λεωφορεία ξένης προελεύσεως, καθώς και στην επίδραση του all inclusive τουρισμού”.

“Σε επίπεδο ευρύτερης πολιτικής στόχευσης” πρόσθεσε ο κ. υπουργός <ι>“τέθηκε η ανάγκη για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και της εκπαίδευσης του ανθρώπινου κεφαλαίου ως βασικό συστατικό στοιχείο της αναβάθμισης της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος”Ι>.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024