Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σήμερα, 31 Οκτωβρίου
Ξενοδοχία

Συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σήμερα, 31 Οκτωβρίου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει σύντομη ανασκόπηση της τουριστικής σεζόν που τελειώνει, καθώς και θα παρουσιαστεί ο προγραμματισμός και οι δράσεις του Συλλόγου για τον χειμώνα.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποιεί, για τα μέλη και τους φίλους του την τελευταία καλοκαιρινή συνάντησή του, σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Atrium Platinum στην Ιξιά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα γίνει σύντομη ανασκόπηση της τουριστικής σεζόν που τελειώνει, καθώς και θα παρουσιαστεί ο προγραμματισμός και οι δράσεις του Συλλόγου για τον χειμώνα. Επίσης, θα συζητηθεί μεταξύ των μελών η εξέλιξη των μέχρι στιγμής κρατήσεων για την νέα τουριστική περίοδο και τα συμπεράσματα από τις πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της έκθεσης EXPO Hotel, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΟΔΙΞ και στην οποία ο Σύλλογος πρόκειται να συμμετάσχει και με τοποθετήσεις του προέδρου, κ. Γ. Ματσίγκου με θέμα την τοπική γαστρονομία και το All Inclusive και του αντιπροέδρου, κ. Β. Μουστακάκη, με επίκαιρο ελεύθερο θέμα που θα αποφασίσει.

Ο Σύλλογος θα συμμετάσχει επίσης στην έκθεση Greek Tourism Expo μαζί με την ΠΟΔΙΞ όπου και εκεί ο κ. Ματσίγκος θα τοποθετηθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με θέμα την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, καθώς και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Παράλληλα, θα συζητηθούν κι άλλα επίκαιρα θέματα.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την προηγούμενη καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024