Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκινάει η προσπάθεια για να καθιερωθεί το “Φόρουµ Τουρισµού της Ρόδου”

Ξεκινάει η προσπάθεια για να καθιερωθεί το “Φόρουµ Τουρισµού της Ρόδου”

Η Δωδεκανησιακή Εταιρία Ανάπτυξης και Προόδου σε συνεργασία µε το Επιµελητήριο Δωδεκανήσου και την Επιστηµονική Οµάδα Τουρισµού, διοργανώνουν διεθνές τουριστικό φόρουµ µε τίτλο “Τάσεις και Καινοτοµία στην Τουριστική Βιοµηχανία – […]

Η Δωδεκανησιακή Εταιρία Ανάπτυξης και Προόδου σε συνεργασία µε το Επιµελητήριο Δωδεκανήσου και την Επιστηµονική Οµάδα Τουρισµού, διοργανώνουν<...> διεθνές τουριστικό φόρουµ µε τίτλο “Τάσεις και Καινοτοµία στην Τουριστική Βιοµηχανία – Trends & Innovation in the Tourism Industry”. Το φόρουµ θα πραγµατοποιηθεί στη Ρόδο στις 26 Μαρτίου 2005.

Η εκδήλωση υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράµµατος Καινοτόµων Ενεργειών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αυτή τη στιγµή διεξάγεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το συνολικό σχέδιο δράσεων χρηµατοδοτείται από το ΕΤΠΑ και στοχεύει στην προώθηση της “Κανοτοµίας και Αειφορίας στον Τουρισµό και τις Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο”, που είναι και ο τίτλος του προγράµµατος ΙΣΤΟΣ.

Στόχος είναι να παρουσιαστούν στη Ρόδο, σε έναν από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισµούς στον κόσµο, οι απόψεις ειδηµόνων σε διεθνές επίπεδο στον χώρο του τουρισµού, τόσο από τον επιχειρηµατικό κόσµο, όσο και από τον ακαδηµαϊκό χώρο, και να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι εµπλεκόµενοι παράγοντες σχετικά µε τις µελλοντικές τάσεις της αγοράς. Πρόθεση της ΔΕΤΑΠ και του Επιµελητηρίου είναι να καθιερωθεί το “Φόρουµ Τουρισµού της Ρόδου” να διοργανώνεται σε ετήσια βάση και να παρέχει την δυνατότητα δηµιουργικής συνεργασίας και διαλόγου στους συµµετέχοντες.

Στο Φόρουµ έχουν προσκληθεί ως οµιλητές διευθυντικά στελέχη µεγάλων τουριστικών οργανισµών (TUI, lastminute.com, ΤΗR) ακαδηµαϊκοί και στελέχη από το Παγκόσµιο Οργανισµό Τουρισµού (WTO), στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG Regional Policy), εκπρόσωπος από την Διεθνή Οµοσπονδία Tour-Operator (IFTO) καθώς επίσης και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τουρισµού της χώρα µας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024