Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΝέες υπηρεσίες και προϊόντα του ΙΤΕΠ για μέλη και συνεργάτες
Τουριστικοί φορείς

Νέες υπηρεσίες και προϊόντα του ΙΤΕΠ για μέλη και συνεργάτες

itep

Νέες μεθόδους ανάλυσης και οπτικοποίησης των δεδομένων των ερευνών εφαρμόζει η επιστημονική ομάδα του ΙΤΕΠ.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΙΤΕΠ στην αίθουσα “The Grand Ballroom” στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και ακολούθησε εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν, εκτός από τα μέλη του ΙΤΕΠ, διακεκριμένα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από το χώρο της ξενοδοχίας και συμβουλευτικών εταιρειών.

ITEP

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, η αναπλ. περιφερειάρχης Αττικής κα Χριστίνα Κεφαλογιάννη και ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

Ακολούθως, η πρόεδρος του ΙΤΕΠ κα Κωνσταντίνα Σβύνου, παρουσίασε τις έρευνες, και μελέτες του ΙΤΕΠ με τα συνοπτικά αποτελέσματα αυτών, καθώς και το έργο και οι δράσεις του ΙΤΕΠ το 2023, ενώ ο γενικός διευθυντής του ΙΤΕΠ καθηγητής κ. Γιώργος Πετράκος παρουσίασε τις νέες μεθόδους ανάλυσης και οπτικοποίησης των δεδομένων των ερευνών που εφαρμόζει η επιστημονική ομάδα του ΙΤΕΠ, οι οποίες υλοποιούνται στο πλαίσιο των νέων υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει το ΙΤΕΠ στα μέλη και τους συνεργάτες του.

ITEP

Τέλος, στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο κ. Βασιλικός, ο κ. Χατζημάρκος και η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του ΙΤΕΠ κ. Σοφία Πανούση για την προσφορά τους στο ΙΤΕΠ.

ITEP-2023_Presentation_Svinou

Petrakos-Data-Analysis-Visualization_2024-03-28

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024