Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜισό εκατομμύριο επιβάτες έκλεισαν θέση για να περάσουν γρήγορα από τον έλεγχο στο Schiphol του Άμστερνταμ
Αεροδρόμια

Μισό εκατομμύριο επιβάτες έκλεισαν θέση για να περάσουν γρήγορα από τον έλεγχο στο Schiphol του Άμστερνταμ

Airport Security

Η νέα υπηρεσία του αεροδρόμιου Schiphol του Άμστερνταμ κάνει πάταγο με περισσότερους από 500.000 επιβάτες να την αξιοποιούν.

Περισσότεροι από 500.000 επιβάτες στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ έχουν χρησιμοποιήσει μια νέα υπηρεσία που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων για τη διέλευση από την ασφάλεια. Το αεροδρόμιο εισήγαγε αυτό το σύστημα στις 2 Μαρτίου, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να επιλέξουν πότε θέλουν να περάσουν από τα σημεία ελέγχου ασφαλείας.

Η πιο δημοφιλής ώρα που επιλέγουν οι επιβάτες είναι περίπου 1,5 ώρα πριν την αναχώρησή τους. Η υπηρεσία άρεσε ιδιαίτερα στους ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Βαρκελώνη και το Αλικάντε.

Αρχικά, η υπηρεσία αυτή ήταν διαθέσιμη μόνο για επιβάτες που ταξίδευαν εντός της ζώνης Σένγκεν, αλλά από τον Ιούλιο επεκτάθηκε και σε όσους ταξιδεύουν εκτός της περιοχής. Αυτή η πρωτοβουλία βελτίωσε τη ροή των επιβατών και μείωσε τη συμφόρηση στα σημεία ελέγχου ασφαλείας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024