Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΨεύτικες πινακίδες στις ισπανικές παραλίες προειδοποιούν τους αγγλόφωνους τουρίστες να μείνουν μακριά
Υπερτουρισμός

Ψεύτικες πινακίδες στις ισπανικές παραλίες προειδοποιούν τους αγγλόφωνους τουρίστες να μείνουν μακριά

Με μια δόση χιούμορ, οι Καταλανοί τοποθέτησαν σε παραλίες ψεύτικες πινακίδες που αποτρέπουν τους αγγλόφωνους να τις επισκεφθούν.

Ακτιβιστές έχουν τοποθετήσει ψεύτικες προειδοποιητικές πινακίδες σε παραλίες στη Μαγιόρκα της Ισπανίας για να κρατήσουν μακριά τους αγγλόφωνους τουρίστες. Ορισμένες αφίσες προειδοποιούν για «επικίνδυνες μέδουσες», «πέτρες που πέφτουν» ή θαλασσινό νερό μολυσμένο με λύματα. Άλλοι λένε ότι η παραλία είναι κλειστή με το σύμβολο «απαγορεύεται η κολύμβηση» από κάτω ή προειδοποιούν ότι χρειάζονται ώρες για να περπατήσετε εκεί, παρόλο που η θάλασσα απέχει λιγότερο από 100 μέτρα.

Μερικές μικρές γραμμές κειμένου στα καταλανικά από κάτω, ωστόσο, αποκαλύπτουν στους ντόπιους ότι αυτές οι προειδοποιήσεις δεν είναι αληθινές. Εξηγούν ότι «το πρόβλημα δεν είναι η πτώση βράχων, είναι ο μαζικός τουρισμός» ή ότι «η παραλία είναι ανοιχτή, εκτός από ξένους και μέδουσες».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024