Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠαραπομπή επιχειρηματιών του Ελ. Βενιζέλος στον εισαγγελέα

Παραπομπή επιχειρηματιών του Ελ. Βενιζέλος στον εισαγγελέα

Αποκλίσεις από τη σωστή λειτουργία διαπιστώθηκαν από ελεγκτές του υπουργείου Ανάπτυξης σε καταστήματα εστίασηςτου διεθνούς αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ειδικότερα, παρατηρήθηκαν παρατυπίες στην ορθή τήρηση της σχετικής αγορανομικής διάταξης που […]

Αποκλίσεις από τη σωστή λειτουργία διαπιστώθηκαν από ελεγκτές του υπουργείου Ανάπτυξης σε καταστήματα εστίασης<...>του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ειδικότερα, παρατηρήθηκαν παρατυπίες στην ορθή τήρηση της σχετικής αγορανομικής διάταξης που αφορά τα είδη διατίμησης, με αποτέλεσμα την παραπομπή των αρμοδίων στον εισαγγελέα. Παράλληλα, από τους ελέγχους προέκυψε ότι τα εν λόγω καταστήματα δεν πωλούσαν, όπως όφειλαν, τοστ και σάντουιτς μόνο με ζαμπόν και τυρί, δεν διέθεταν νερό σε συσκευασία μικρότερη του μισού λίτρου και δεν υπήρχε διαφορετικός τιμοκατάλογος για τα διατιμημένα είδη.

Επίσης, δεν ήταν αναρτημένος ο τιμοκατάλογος σε εμφανές σημείο, υπήρχε έλλειψη τιμοκαταλόγων για τους καθήμενους, δεν υπήρχε κυτίο παραπόνων και δεν αναγραφόταν η τιμή του νερού στους τιμοκαταλόγους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024