Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΘετικό βήμα στην έκβαση της έρευνας χαρακτήρισε τις καταθέσεις των βρετανών μηχανικών ο Τσολάκης

Θετικό βήμα στην έκβαση της έρευνας χαρακτήρισε τις καταθέσεις των βρετανών μηχανικών ο Τσολάκης

Καταθέσεις από τους Βρετανούς μηχανικούς, κ.κ. Alan Irwin και Malcolm Fowler, έλαβε χτες, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2005, στο Λονδίνοο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, κ. Ακριβός Τσολάκης, στα […]

Καταθέσεις από τους Βρετανούς μηχανικούς, κ.κ. Alan Irwin και Malcolm Fowler, έλαβε χτες, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2005, στο Λονδίνο<...>ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, κ. Ακριβός Τσολάκης, στα πλαίσια των ερευνών για τα αίτια που οδήγησαν στην συντριβή του μοιραίου Boeing της εταιρίας `Helios Airways` και τον θάνατο 121 ανθρώπων την 14η Αυγούστου 2005.

Οι καταθέσεις κράτησαν περισσότερο από 8 ώρες, ενώ “ιδιαίτερα ικανοποιημένος από πλευράς πληροφόρησης” δήλωσε ο κ. Τσολάκης, μετά την ολοκλήρωση τους. Χαρακτηριστικά, μάλιστα ο πρόεδρος ανέφερε ότι “είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία μαζί τους. Ήταν πρόθυμοι, καλοί επαγγελματίες. Πήραμε αυτά που θέλαμε όσο αφορά στην πρόοδο της έρευνας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής χαρακτήρισε τη συνάντηση με τους δύο μηχανικούς ως `θετικό βήμα` προς την ολοκλήρωση της εικόνας της έρευνας. Απέφυγε ωστόσο να δώσει την εκτίμησή του για τη σημασία της συνάντησης έναντι της συνολικής έρευνας. Είπε, όμως, ότι “ήταν εποικοδομητική”. “Δεν προγραμματίζεται άλλη συνάντηση με τους δυο μηχανικούς αν και δεν αποκλείεται”, πρόσθεσε.

“Μετά τη συλλογή των καταθέσεων, κατέληξε, “ακολουθεί συνάντηση της Επιτροπής με τους συμβούλους της και αν υπάρχει κάτι από τη διασταύρωση πληροφοριών τις οποίες έχουμε πάρει που να δικαιολογεί συμπληρωματικές πληροφορίες, τότε επανερχόμαστε”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024