Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAir Transat: Συζητήσεις και για χειμερινές πτήσεις προς Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Air Transat: Συζητήσεις και για χειμερινές πτήσεις προς Ελλάδα

Ο κ. Κώστας Μοσχίδης, Sales Manager Greece του Discover the World.

Η Air Transat αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από τον GSA, Discover the World.

35 χρόνια παρουσίας γιόρτασε πρόσφατα η Air Transat σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, για τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και τους τουριστικούς πράκτορες. Η Air Transat αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από τον GSA, Discover the World και υπάρχουν σκέψεις για διεύρυνση των δρομολογίων της και κατά τη χειμερινή περίοδο. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία πετά προς Αθήνα από Τορόντο και Μόντρεαλ.

Η καναδική αεροπορική, με έδρα το Μόντρεαλ υιοθετεί μια νέα στρατηγική ανάπτυξης, που επικεντρώνεται στις αεροπορικές της δραστηριότητες. Ως εκ τούτου, η αεροπορική εταιρεία εισάγει μια νέα τοποθέτηση της μάρκας της, που ενσωματώνει πληρέστερα τον σκοπό της: Το “Travel Moves Us”.

Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στην ιστορία της Air Transat και βασίζεται σε περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας. Αντλεί τα βασικά στοιχεία του από το ίδιο της το “DNA” που έδωσε τη δυνατότητα να τοποθετηθεί ως μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα με ανοιχτό πνεύμα, φιλικότητα και τεχνογνωσία.

“Είμαστε κυρίως γνωστοί για τα πακέτα μας προς το Νότο και τις υπερατλαντικές πτήσεις μας και τώρα προωθούμε την κουλτούρα και την τεχνογνωσία μας ανεξάρτητα από τον προορισμό ή τη φύση του ταξιδιού”, δήλωσε ο Joseph Adamo, Chief Sales and Marketing Officer της Transat. “Με το μότο ‘With Travel Moves Us’, η Air Transat ενθαρρύνει ενεργά τους ταξιδιώτες να ανοιχτούν στον κόσμο, ανεξάρτητα από τον λόγο της αναχώρησής τους”.

Η Air Transat πετά σε περίπου 60 προορισμούς στην Ευρώπη, την Καραϊβική, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και προσφέρει περισσότερους από 265 επιπλέον προορισμούς μέσω συνεργασιών με άλλους αερομεταφορείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024