Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates Airline: Εγχειρίδια ασφαλείας για επιβάτες με μειωμένη όραση

Emirates Airline: Εγχειρίδια ασφαλείας για επιβάτες με μειωμένη όραση

Η Emirates Airline προχώρησε στην εγκατάσταση εγχειριδίων ασφαλείας, σύμφωνα με το σύστημα Braille, και με ιδιαίτερα μεγάλες γραμματοσειρές, με στόχο τη διευκόλυνση επιβατών που πάσχουν από τύφλωση ή έχουν μειωμένη […]

Η Emirates Airline προχώρησε στην εγκατάσταση εγχειριδίων ασφαλείας, σύμφωνα με το<...> σύστημα Braille, και με ιδιαίτερα μεγάλες γραμματοσειρές, με στόχο τη διευκόλυνση επιβατών που πάσχουν από τύφλωση ή έχουν μειωμένη όραση. Οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στα ειδικά αυτά εγχειρίδια ασφαλείας είναι ίδιες με αυτές που εμπεριέχονται στις συνηθισμένες εκδοχές των εγχειριδίων.

Ο εντεταλμένος πρόεδρος του τομέα Παροχής Υπηρεσιών της Emirates Airline, κ. Terry Daly, δήλωσε ότι “το σύνολο του πληρώματος μας υποβάλλεται σε ειδική εκπαίδευση, προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσει τους επιβάτες που υποφέρουν από οποιουδήποτε είδους αναπηρία. Τα νέα εγχειρίδια ασφαλείας πιστοποιούν στους ανθρώπους με μειωμένη όραση ότι η άνεση τους είναι εξίσου σημαντική για την Emirates, όσο οποιουδήποτε άλλου πελάτη”.

Τα εγχειρίδια ασφαλείας με το σύστημα Braille θα φυλάσσονται στη βιβλιοθήκη του αεροσκάφους και θα παρέχονται στους επιβάτες αφού ζητηθούν. Τα εγχειρίδια περιλαμβάνουν αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία των ζωνών ασφαλείας, την ακριβή τοποθεσία των εξόδων κινδύνου και των σωσιβίων και άλλες απαραίτητες πληροφορίες ασφαλείας. Τα εγχειρίδια θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις πτήσεις της Emirates Airline.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024