Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπίσημη ανακοίνωση της Emirates για το ενδεχόμενο κρούσμα SARS

Επίσημη ανακοίνωση της Emirates για το ενδεχόμενο κρούσμα SARS

Η Emirates Airline, με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι μια από τις αεροσυνοδούς της ένιωσε αδιαθεσία 24 ώρες μετά την άφιξή της στην Ελλάδα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο για […]

Η Emirates Airline, με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι μια από τις αεροσυνοδούς της ένιωσε αδιαθεσία<...> 24 ώρες μετά την άφιξή της στην Ελλάδα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο για την διεξαγωγή όλων των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων. Σε συνέχεια των πρώτων ειδικών εργαστηριακών εξετάσεων, οι πιθανότητες να έχει προσβληθεί από το Σοβαρό Οξύ Πνευμονικό Σύνδρομο (SARS) μειώθηκαν σημαντικά. Διεξάγονται περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, τα αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Αναφέρεται, ότι η αεροσυνοδός είναι απύρετη και αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Σημειώνουμε ότι και το υπουργείο Υγείας στη χθεσινή ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η αεροσυνοδός ήταν κλινικά σε πολύ καλή γενική κατάσταση και απύρετη, επισημαίνοντας ότι «Οι γενικές εργαστηριακές εξετάσεις είναι μέχρι στιγμής εντός των φυσιολογικών ορίων, η δε ακτινογραφία θώρακος φυσιολογική. Οι ειδικές μικροβιολογικές εξετάσεις έχουν σταλεί στα εξουσιοδοτημένα εργαστήρια και οι απαντήσεις αναμένονται».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024