Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓρήγορες οι διαδικασίες ενσωμάτωσης της LTU στην Air Berlin

Γρήγορες οι διαδικασίες ενσωμάτωσης της LTU στην Air Berlin

Ακόμη και μετά την εξαγορά της LTU από την Air Berlin, η LTU συνεχίζει το πρόγραμμα πτήσεων της, διατηρώντας το δικό της λογότυπο στις πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Ωστόσο, μελλοντικά οι […]

Ακόμη και μετά την εξαγορά της LTU από την Air Berlin, η LTU συνεχίζει το πρόγραμμα πτήσεων της, διατηρώντας το δικό της λογότυπο στις πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Ωστόσο, μελλοντικά οι πτήσεις μετρίων και μακρινών αποστάσεων<...>της LTU θα πραγματοποιούνται υπό το brand της Air Berlin. Αν και η LTU θα παραμείνει νομικά ως ανεξάρτητη εταιρία, που θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα προστασίας της Air Berlin, η παρουσία της στην αγορά θα προωθείται αποκλειστικά μέσω της Air Berlin.

Όπως δήλωσε ο CEO της Air Berlin, κ. Joachim Hunold, ο οποίος σύντομα θα καταστεί Chairman στο τμήμα της LTU, “αν και υπήρχαν πολλοί λόγοι για να διακόψουμε το όνομα LTU αποφασίσαμε μια μέση λύση στο τέλος. Θα συνεχίσουμε τις πτήσεις με το λογότυπο της LTU στις παραδοσιακές μακρινές πτήσεις προορισμών αναψυχής, όπως στη Βόρεια Αφρική, στη Κούβα, στην Ταϋλάνδη και στη Δομηνικανή Δημοκρατία. Αλλά, αυτό δεν θα σχύσει και στις πτήσεις μετρίων αποστάσεων, αλλά και στις νέες πτήσεις μακρινών αποστάσεων”.

Και πρόσθεσε: Τα τελευταία χρόνια, η Air Berlin έχει καταστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στους ευρωπαϊκούς προορισμούς, σε αντίθεση με την LTU, που εξακουθεί να χάνει μερίδιο στις διαδρομές αυτές. Δεδομένου μάλιστα ότι η Air Berlin είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις επιλογές των επαγγελματιών ταξιδιωτών είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρία να εκτελεί πτήσεις στις ΗΠΑ και στην Κίνα, υπό το brand το δικό της. Εκτός της Γερμανίας, σχεδόν κανένας δεν ξέρει τι σημαίνουν τα τρία γράμματα της LTU. Αντίθετα το όνομα Air Berlin είναι απόλυτα σαφές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024