Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ ITA Airways ανανεώνει αεροσκάφη και στολές πληρώματος
Αερομεταφορές

Η ITA Airways ανανεώνει αεροσκάφη και στολές πληρώματος

«Το ιταλικό στιλ βρίσκεται σε όλη την ταξιδιωτική εμπειρία της ITA Airways, από τη στιγμή που οι πελάτες εισέρχονται στο αεροδρόμιο μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους», δήλωσε ο Fabio Lazzerini, CEO της ITA Airways.

Η αεροπορική εταιρεία ITA Airways επιχειρεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στον ταξιδιώτη, ακόμα και πριν φτάσει στον προορισμό του. Γι’ αυτό επενδύσει στο εσωτερικό των αεροσκαφών της και στην ευ παρουσία των αεροσυνοδών.

Συγκεκριμένα, η  ITA Airways παρουσιάζει το ανανεωμένο Airbus A320neo με νέους εσωτερικούς χώρους σχεδιασμένους από Walter De Silva και εγκαινιάζει το νέο Hangar Lounge στο αεροδρόμιο Leonardo da Vinci στο Fiumicino, με την παρουσία σημαντικών στελεχών του ιταλικού αεροπορικού κλάδου.

«Η ITA Airways γιορτάζει ένα σημαντικό επίτευγμα στην ανάπτυξή της: σήμερα παρουσιάζουμε τους νέους εσωτερικούς χώρους του Το Airbus A320neo τελευταίας γενιάς, τις νέες στολές του πληρώματος και το ανακαινισμένο Hangar Lounge», δήλωσε ο Fabio Lazzerini, CEO της ITA Airways. «Το στίγμα του ιταλικού στιλ βρίσκεται σε όλη την ταξιδιωτική εμπειρία της ITA Airways, από τη στιγμή που οι πελάτες εισέρχονται στο αεροδρόμιο μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους», πρόσθεσε.

Οι στολές του πληρώματος

Παράλληλα ο Brunello Cucinelli σχεδίασε νέες στολές για το πλήρωμα της αεροπορικής. Σημειώνεται πως συνολικά 1.448 στολές θα φορούν τα πληρώματα καμπίνας, ενώ επιπλέον 118 θα φορά το πλήρωμα εδάφους των αεροδρομίων και 91 το πλήρωμα στα σαλόνια της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη δέσμευση για βιωσιμότητα, ένας από τους θεμελιώδεις πυλώνες της ITA Airways, θα παρουσιαστεί σύντομα μια πρωτοβουλία «η τέχνη φοράει τη βιωσιμότητα», για την οποία αρκετοί ανεξάρτητοι καλλιτέχνες στα κύρια ιταλικά ινστιτούτα μόδας και σχεδίου θα δημιουργήσουν πραγματικά έργα τέχνης από το διακοπείσες στολές της αεροπορικής εταιρείας.

Το εσωτερικό των αεροσκαφών

Για τον σχεδιασμό του εσωτερικού, ο Walter De Silva εμπνεύστηκε από την άνεση, την κομψότητα και την απλότητα. Για το λόγο αυτό, τα υλικά και τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι απολύτως φυσικά, στα πλαίσια των αυστηρών αεροναυτικών προτύπων, για την εξασφάλιση της μέγιστης ευημερίας στο αεροσκάφος.

Τα καθίσματα του Airbus είναι εξοπλισμένα με πρίζες USB A + C για ηλεκτρική επαναφόρτιση και, για πρώτη φορά, ο στόλος της ITA Airways μεσαίας εμβέλειας θα προσφέρει υπηρεσία συνδεσιμότητας για πληρωμή και δωρεάν ασύρματο IFE.

Το νέο Hangar Lounge

Το σαλόνι εκπληρώνει τη φιλόδοξη αποστολή της ITA Airways να είναι πρεσβευτής της ιταλικής αριστείας, για αυτό αναπτύχθηκε χάρη σε σημαντικές συνέργειες με μερικές από τις πιο διάσημες ιταλικές μάρκες, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και στόχους: να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, προσφέροντας μια υπηρεσία που έχει την Ιταλία στην καρδιά της.

Σχεδιάστηκε από το πρακτορείο επωνυμίας Robilant Associati για να δημιουργήσει έναν καινοτόμο, σύγχρονο διάλογο μεταξύ της ITA Airways και των επιβατών της, το Lounge καταλαμβάνει έκταση 980 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει μέγιστη χωρητικότητα 150 ατόμων. Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ιταλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024