Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαλύτερη γερμανική αεροπορική εταιρία αναδείχτηκε η Germanwings

Καλύτερη γερμανική αεροπορική εταιρία αναδείχτηκε η Germanwings

Η χαμηλού κόστους γερμανική αεροπορική εταιρία Germanwings κατέλαβε σε μια διεθνή αξιολόγηση εταιριών από έξι ευρωπαϊκούς οργανισμούς προστασίας των καταναλωτώναπό το Βέλγιο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γαλλία […]

Η χαμηλού κόστους γερμανική αεροπορική εταιρία Germanwings κατέλαβε σε μια διεθνή αξιολόγηση εταιριών από έξι ευρωπαϊκούς οργανισμούς προστασίας των καταναλωτών<...>από το Βέλγιο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ολλανδία, στην οποία συμμετείχαν περίπου 9.000 επιβάτες, τη 14η θέση μεταξύ των συνολικά 110 αεροπορικών εταιριών που εξετάστηκαν. Η Germanwings είναι έτσι η γερμανική αεροπορική εταιρία με την υψηλότερη βαθμολογία. Στην αξιολόγηση κρίθηκαν συνολικά 36.000 πτήσεις.

Οι συμμετέχοντες έδωσαν αναλυτικές πληροφορίες για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους με πτήσεις από τον Ιούλιο του 2004 έως το Σεπτέμβριο του 2005. Οι εμπειρίες αφορούσαν αεροπορικές εταιρίες γραμμής, τσάρτερ και αερομεταφορείς χαμηλού κόστους. Με βαθμό αξιολόγησης το 7,4 η Germanwings ήταν επικεφαλής του γκρουπ που περιελάμβανε ακόμη τις SN Brussels Airlines, Lufthansa, Ryanair, Swiss, KLM, Austrian Airlines, Air Berlin και Air France. Καλύτερη αεροπορική εταιρία της αξιολόγησης αναδείχτηκε η Singapore Airlines με 8,6 βαθμούς, ακολουθούμενη από τις Malaysian Airlines, Qantas, Sri Lankan Airlines και Luxair. Αυτές αποτελούν και το κορυφαίο γκρουπ. Οι ερωτηθέντες αξιολόγησαν ιδιαίτερα υψηλά τη Germanwings κυρίως για τις ιδιότητες της συνέπειας των πτήσεων, της καλής σχέσης τιμής / απόδοσης, την καθαριότητα εν πτήση και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού εδάφους.

“Το αποτέλεσμα της αξιολόγησης είναι σαφώς ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα”, σχολίασε ο Dr. Joachim Klein, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Germanwings GmbH. “Επιβεβαιώνει τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμής / απόδοσης για τους πελάτες μεταξύ των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους. Φυσικά μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι το αποτέλεσμα αυτό βασίζεται σε μια έρευνα ευρωπαϊκών ενώσεων καταναλωτών και ότι η Germanwings διακρίθηκε ως η καλύτερη γερμανική αεροπορική εταιρία”.

Οι σχεδόν 9.000 ερωτηθέντες αξιολόγησαν ακόμη 165 αεροδρόμια παγκοσμίως. Στον τομέα αυτό το αεροδρόμιο – έδρα της Germanwings, αυτό της Κολονίας / Βόννης κατέλαβε την τρίτη θέση. Υψηλότερα από αυτό αξιολογήθηκαν τα αεροδρόμια των Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρης και Χονγκ Κονγκ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024