Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚέρδη ρεκόρ παρουσίασε η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους RyanAir

Κέρδη ρεκόρ παρουσίασε η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους RyanAir

Η ιρλανδικών συμφερόντων αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους RyanAir, παρουσίασε το 3ο τρίμηνο του 2004 κέρδη ρεκόρ, και μάλιστα, πολύ υψηλότερα απ` ό,τι ανέμεναν οι ειδικοί της αγοράς. Έτσι, ο ιδιοκτήτης […]

Η ιρλανδικών συμφερόντων αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους RyanAir, παρουσίασε το 3ο τρίμηνο του 2004 κέρδη ρεκόρ, και μάλιστα,<...> πολύ υψηλότερα απ` ό,τι ανέμεναν οι ειδικοί της αγοράς. Έτσι, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, κ. Μάικλ Ο`Λίρι, μετά από αυτά τα ανέλπιστα νούμερα κερδών, δήλωσε ότι “η εταιρία του θα πέτα χωρίς ζημίες ακόμη κι αν το πετρέλαιο φτάσει στα 75 δολάρια το βαρέλι”.

Μάλιστα, ο κ. Ο`Λίρι, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εφημερίδα “Ελ Παΐς” της Μαδρίτης, ισχυρίστηκε πως, “σε αντίθεση με πολλούς ανταγωνιστές της, η RyanAir δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αυξήσεις τιμών των εισιτηρίων της, εξαιτίας του ακριβού πετρελαίου”.

“Την περασμένη χρονιά, τα κέρδη μας είχαν αυξηθεί κατά 21%, κι ενώ η μέση τιμή του πετρελαίου κυμάνθηκε στα 25 δολάρια το βαρέλι. Κατά συνέπεια, ακόμη κι αν η τιμή του πετρελαίου εκτιναχθεί στα 75 δολάρια ανά βαρέλι, εμείς θα μπορούμε να πετάμε μ` ένα μικρό κέρδος, ισχυρίστηκε ο Ιρλανδός επιχειρηματίας.

“Τα καύσιμα”, πρόσθεσε με έμφαση ο κ. Ο`Λιρι, “αποτελούσαν το 2003 το 15% των εξόδων μας. Επομένως, ακόμη κι αν φτάσουν φέτος να αποτελούν το 45% του κόστους λειτουργίας μας, πάλι θα έχουμε ένα μικρό κέρδος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024