Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέους προορισμούς ανακοίνωσε η Iberia

Νέους προορισμούς ανακοίνωσε η Iberia

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, η αεροπορική εταιρία της Ισπανίας Iberia ανακοίνωσε δύο νέους προορισμούς, το Αλγέρι πρωτεύουσα της Αλγερίας και το Βουκουρέστι πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Οι κανονικές πτήσεις […]

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, η αεροπορική εταιρία της Ισπανίας Iberia ανακοίνωσε δύο νέους προορισμούς, το Αλγέρι πρωτεύουσα της Αλγερίας και<...> το Βουκουρέστι πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Οι κανονικές πτήσεις μεταξύ της Μαδρίτης και του Αλγερίου θα ξεκινήσουν στις 7 Ιανουαρίου με στόχο να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση των Αλγερινών που ζουν στην Ισπανία.

Οι πτήσεις για το Βουκουρέστι θα ξεκινήσουν από τις 3 Μαρτίου αρχικά με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα (Σάββατα και Κυριακές) καλύπτοντας αρχικά τις ανάγκες των Ρουμάνων που ζουν στην Ισπανία και αργότερα των Ισπανών επιχειρηματιών που θέλουν να ταξιδέψουν προς τη Ρουμανία. Τα αεροπλάνα που θα χρησιμοποιηθούν και για τους δύο προορισμούς είναι τύπου Airbus A-319 και A-320, και προσφέροντας τις καλύτερες τεχνολογικές εξελίξεις, χαμηλό επίπεδο θορύβου, και μικρή κατανάλωση σε καύσιμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024