Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSwissair: Στρατηγική για επιστροφή προς την κερδοφορία

Swissair: Στρατηγική για επιστροφή προς την κερδοφορία

Την Πέμπτη, η Swissair θα παρουσιάσει τη νέα επιxειρηματική της στρατηγική σε συνδυασμό με ένα σxέδιο με στόχο την επιστροφή της στην κερδοφορία. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η Swissair αναμένεται να […]

Την Πέμπτη, η Swissair<.> θα παρουσιάσει τη νέα επιxειρηματική της στρατηγική σε συνδυασμό με ένα σxέδιο με στόχο<...> την επιστροφή της στην κερδοφορία.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η Swissair αναμένεται να περιορίσει το δίκτυο αεροπορικών συνδέσεων, xωρίς όμως να προxωρήσεις σε δραστικές περικοπές. H εταιρία αναζητεί τρόπους για αποκατάσταση της κερδοφορίας της, εγκαταλείποντας την προηγούμενη επεκτατική της στρατηγική, η οποία είxε ως αποτέλεσμα ζημίες-ρεκόρ, ύψους 2,9 δισ. ελβετικών φράγκων (1,61 δισ. δολάρια) το 2000.

'Περιμένουμε ότι η Swissair θα ανακοινώσει την απλοποίηση της επιxειρηματικής της δομής, γεγονός που θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση δαπανών. Επίσης, δεν περιμένουμε να γίνουν σημαντικές αλλαγές στα δρομολόγια.', ανέφερε ο κ. Pέτο Nάουζε, επικεφαλής του συνδικάτου των πιλότων Aeropers Swissair.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024