Τελευταία νέα

Συμφωνία Aegean Airlines – Alpi Eagles

Η Aegean Airlines και η Alpi Eagles υπέγραψαν συμφωνία εμπορικής συνεργασίας και χρήσης κοινών κωδικών (code-share), σε επιλεγμένες πτήσεις των δικτύων τους. Με αυτήν την κίνηση οι δύο εταιρίες επεκτείνουν […]

Η Aegean Airlines και η Alpi Eagles υπέγραψαν συμφωνία εμπορικής συνεργασίας και χρήσης κοινών κωδικών (code-share), σε επιλεγμένες πτήσεις των δικτύων τους<...>. Με αυτήν την κίνηση οι δύο εταιρίες επεκτείνουν το δίκτυό τους, ισχυροποιούν την παρουσία τους στις αγορές τους και προσφέρουν περισσότερες επιλογές στο επιβατικό τους κοινό.

Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι επιβάτες της Aegean θα μπορούν να ταξιδεύουν από/προς Βενετία με πτήση που θα εκτελείται από αεροσκάφος της Alpi Eagles. Αντίστοιχα, επιβάτες της Alpi Eagles θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στο δρομολόγιο Αθήνα-Ρώμη και σε επιλεγμένες πτήσεις του εσωτερικού στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, Σαντορίνη και Μύκονο).

Η Alpi Eagles είναι αεροπορική εταιρία της Ιταλίας, μέλος της IATA, με έδρα το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας και στην Ελλάδα πετά από το 1997. Ο στόλος της αποτελείται από 8 αεροσκάφη Fokker 100 και το δίκτυό της περιλαμβάνει προορισμούς στο εσωτερικό της Ιταλίας (Βενετία, Νάπολη, Μιλάνο, Κατάνια, Παλέρμο, Όλμπια, Κάλιαρι, Βερόνα) καθώς και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024