Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑνανέωση του στόλου και αναβαθμισμένο σύστημα τιμολόγησης για την Ευρώπη για τη SWISS
Αεροπορικές εταιρείες

Ανανέωση του στόλου και αναβαθμισμένο σύστημα τιμολόγησης για την Ευρώπη για τη SWISS

Ο κ. Ιωάννης Ζωγραφάκης, περιφερειακός διευθυντής για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία σημειώνει ότι η δυνατότητα του Έλληνα για ταξίδια αναψυχής έχει συρρικνωθεί, ενώ μείωση παρουσιάζουν οι κρατήσεις και στη Business Class, καθώς οι περισσότερες εταιρείες επιλέγουν τους οικονομικούς ναύλους για τα ταξίδια των στελεχών τους.

Το νέο της αναπτυξιακό πλάνο και την τιμολογιακή της πολιτική για την Ελλάδα και την Ευρώπη ανακοίνωσε χθες η SWISS International Air Lines, η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας. Με γνώμονα τις παραδοσιακές ελβετικές αξίες και αφοσιωμένη στη φιλοσοφία της  για παροχή προϊόντων και υπηρεσιών της υψηλότερης δυνατής ποιότητας, η SWISS διακρίνεται ως ένα από τα πιο αγαπημένα αεροπορικά brands του ταξιδιωτικού κοινού τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα πορεία των ελβετικών αερογραμμών στη χώρα μας, ο κ. Ιωάννης Ζωγραφάκης, περιφερειακός διευθυντής για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία, τόνισε: “Μετά από 69 χρόνια παρoυσίας των ελβετικών αερογραμμών στην Ελλάδα, είμαστε υπερήφανοι που η SWISS συνεχίζει αυτή τη δυναμική πορεία θέτοντας υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης. Οι Έλληνες ταξιδιώτες ανταμείβουν αυτή μας την προσπάθεια και συνεχίζουν να μας αξιολογούν θετικά, κατατάσσοντας σταθερά τη SWISS στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τους. Αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για όλους τους εργαζόμενους στη SWISS”.

Η SWISS στην Ελλάδα
Σε ότι αφορά την ελληνική αγορά, η SWISS δίνει δυναμικό παρών προσφέροντας στους Έλληνες ταξιδιώτες ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και ελκυστικούς ναύλους για ταξίδια σε όλον τον κόσμο. Σχολιάζοντας την ελληνική αγορά σήμερα ο κ. Ζωγραφάκης σημείωσε ότι η δυνατότητα του Έλληνα για ταξίδια αναψυχής έχει συρρικνωθεί, ενώ μείωση παρουσιάζουν οι κρατήσεις και στη Business Class, καθώς οι περισσότερες εταιρείες επιλέγουν τους οικονομικούς ναύλους για τα ταξίδια των στελεχών τους. “Στη SWISS καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες των Ελλήνων επιβατών προσφέροντας χαμηλούς ναύλους προς δημοφιλείς προορισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιος μπορεί να πετάξει για Ζυρίχη με μόλις 97 ευρώ (τελική τιμή για εισιτήριο με επιστροφή και με μία χειραποσκευή) και για Νέα Υόρκη στην εξαιρετική τιμή των 463 ευρώ (τελική τιμή για εισιτήριο με επιστροφή μαζί με αποσκευή)”.

Τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν η SWISS και η θυγατρική της Edelweiss Air συνδέουν την Ελλάδα με τα αεροδρόμια της Ζυρίχης και της Γενεύης εκτελώντας συνολικά  70  πτήσεις την εβδομάδα από και προς ελληνικούς προορισμούς όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Μύκονος και η Κως.

Επενδυτικό πλάνο: νέος στόλος
Η SWISS σήμερα διαθέτει στόλο 95 αεροσκαφών και μαζί με τη θυγατρική της Edelweiss Air εξυπηρετεί 105 προορισμούς σε όλον τον κόσμο μέσω των κύριων κόμβων της, τη Ζυρίχη και τη Γενεύη. Είναι μέλος του κορυφαίου ευρωπαϊκού αεροπορικού ομίλου,  Lufthansa Group, στον οποίον ανήκουν και οι εταιρείες Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Eurowings.

Το αναπτυξιακό πλάνο της SWISS International Air Lines περιλαμβάνει ένα σημαντικό 3ετές επενδυτικό πρόγραμμα ανανέωσης στόλου που προβλέπεται να αγγίξει τα 5 δισ. CHF. Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του 2018 η ελβετική αεροπορική εταιρεία αναμένεται να έχει παραλάβει συνολικά 39 αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας. “Ο ανανεωμένος στόλος θα περιλαμβάνει αεροσκάφη τύπου C-Series για τις πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων, αλλά και τη νέα ναυαρχίδα του στόλου, το εντυπωσιακό  Boeing 777-300ER για τις προγραμματισμένες διηπειρωτικές πτήσεις. “Με την ολοκλήρωση του προγράμματος το 2018 η SWISS θα διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη”, τόνισε ο κ. Ζωγραφάκης, αναφερόμενος στη σημαντικότητα των επενδύσεων και τη σημασία τους στο σημερινό ανταγωνιστικό αεροπορικό σκηνικό.

Νέες Lounges στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης
Επιπρόσθετα η SWISS εγκαινίασε πρόσφατα τις νέες πολυτελείς lounges στο Dock E του αεροδρομίου της Ζυρίχης, έναν από τους ελκυστικότερους ενδιάμεσους σταθμούς για όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη, αλλά και σε διεθνείς προορισμούς. Οι νέες state-of-the- art First Class, Senator και Business Lounges στην Πύλη Ε, απλώνονται σε έκταση 3.300 τ.μ. και εντυπωσιάζουν με την υψηλού επιπέδου αισθητική τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν εξασφαλίζοντας στους ταξιδιώτες μια ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Νέα τιμολογιακή πολιτική για την Ευρώπη
Στα πλαίσια της βελτιστοποίησης της τιμολογιακής πολιτικής της για την Ευρώπη, η SWISS προχώρησε στην εφαρμογή ενός περισσότερο ευέλικτου συστήματος τιμολόγησης προσφέροντας 3 διαφορετικές κατηγορίες ναύλων (Light, Classic and Flex) για την Economy Class και ένα ολοκληρωμένο πακέτο Βusiness Class.

“Η νέα τιμολογιακή μας πολιτική βασίζεται στην στρατηγική μας τοποθέτηση να προσφέρουμε περισσότερο εξατομικευμένες υπηρεσίες, ώστε ο κάθε επιβάτης να μπορεί να προσαρμόζει το ταξίδι του με βάση τις δικές του ανάγκες”, σχολίασε ο κ. Ζωγραφάκης. Η επιλογή κράτησης με ή χωρίς αποσκευές και η αγορά επιπλέον βοηθητικών υπηρεσιών (όπως extra χώρος για τα πόδια, προεπιλέγμενη θέση και ευελιξία στην αναβάθμιση, την αλλαγή ή την ακύρωση του εισιτηρίου) είναι μερικά ακόμα από τα χαρακτηριστικά του νέου European Fare concept της SWISS.

SWISS Powerpoint Presentation 2016 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023