Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιάψευση ΤΑΙΠΕΔ σε δημοσιεύματα για διάθεση μετοχών του ΔΑΑ
Επενδύσεις

Διάψευση ΤΑΙΠΕΔ σε δημοσιεύματα για διάθεση μετοχών του ΔΑΑ

Η προεξόφληση από οποιονδήποτε της διαδικασίας ή του αποτελέσματος διαγωνισμού εξυπηρετεί μόνο επιχειρηματικές ή άλλες σκοπιμότητες και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΤΑΙΠΕΔ, διαψεύδοντας δημοσιεύματα διάθεσης των μετοχών του ΔΑΑ.

Με αφορμή δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το ΤΑΙΠΕΔ έχει αποφασίσει μοντέλο διάθεσης των μετοχών του ΔΑΑ (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών), διευκρινίζονται τα εξής:

“Το ΤΑΙΠΕΔ υλοποιεί απόλυτα διαφανείς διαδικασίες για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσω διεθνών δημόσιων διαγωνισμών, με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Στόχος κάθε διαδικασίας αξιοποίησης είναι η μεγιστοποίηση του τιμήματος για το Ελληνικό Δημόσιο και η παράλληλη βελτιστοποίηση του λειτουργικού και κοινωνικού οφέλους.

Η προεξόφληση από οποιονδήποτε της διαδικασίας ή του αποτελέσματος διαγωνισμού εξυπηρετεί μόνο επιχειρηματικές ή άλλες σκοπιμότητες και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, ενώ δημιουργεί ανασφάλεια στην επενδυτική κοινότητα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024