Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης

Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης

Μια μοτοσικλέτα παγιδευμένη με εκρηκτικά εξερράγη σήμερα κοντά σε αστυνομικό τμήμα, σε σχετικά μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Ataturk.

Σύμφωνα με τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, πέντε άτομα, όλοι πολίτες, έχουν τραυματιστεί (ο ένας σοβαρά) από έκρηξη παγιδευμένης μοτοσικλέτας κοντά σε αστυνομικό τμήμα, σε σχετικά μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Ataturk, στην περιοχή Yenibosna. Το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για 10 τραυματίες.

Το CNN Turk μετέδωσε ότι υπάρχουν πέντε τραυματίες, ο ένας από τους οποίους βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Εικόνες που μετέδωσαν τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα έδειχναν αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από την έκρηξη και θραύσματα γυαλιού στο έδαφος.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν σε τουρκικά κανάλια πως άκουσαν μια σφοδρή έκρηξη και ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε ένα μέλος του PKK, ως ύποπτο για τη χθεσινή έκρηξη που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Φωτό πηγή: Reuters.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024