Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileEmirates: Χρησιμοποιεί το Google Now
Τεχνολογία

Emirates: Χρησιμοποιεί το Google Now

Τις κάρτες Google Now αρχίζει να εκδίδει η Emirates για τους επιβάτες της που κάνουν κράτηση μέσω της «Emirates.com».

Η Google Now αποτελεί μέρος της εφαρμογής Google Search, και είναι σήμερα διαθέσιμη και πλήρως ενσωματωμένη για συσκευές Android (εκδόσεις Android 4.1 και μεταγενέστερες) και iOS (iPhones και iPads).

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής Google Now για τους επιβάτες της Emirates είναι:

• Η Google Now, ως ένας έξυπνος προσωπικός βοηθός, διευκολύνει την παροχή στους χρήστες των ταξιδιωτικών πληροφοριών που ακριβώς χρειάζονται, όταν τις χρειάζονται, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
• Η εφαρμογή υπενθυμίζει στους επιβάτες για την πτήση τους, παρέχοντας ώρα αναχώρησης και άφιξης καθώς και τερματικό σταθμό αναχώρησης.
• Η Google Now θα παρέχει στους επιβάτες πληροφορίες σχετικές με τον προορισμό τους (π.χ. καιρικές συνθήκες, νόμισμα, τοπικές ομορφιές και μνημεία, διαμονή και σημαντικά αξιοθέατα).
• Οι επιβάτες θα έχουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για την πτήση και τον προορισμό διαθέσιμες στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν καμιά ερώτηση ή αναζήτηση.

Όπως δήλωσε ο Πάτρικ Μπράνελι, Αντιπρόεδρος Προϊόντος, Εκδόσεων, Ψηφιακής και Εκδηλώσεων, Εταιρικής Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Εταιρικής Εικόνας (Brand) της Emirates, η εταιρεία υπερηφανεύεται για τη διαρκή καινοτομία μας και σε συνεργασία με τους τεχνολογικούς της εταίρους ενισχύει και διευρύνει τις εμπειρίες των επιβατών της. «Για τους χρήστες που κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω της Emirates.com, η Google Now θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες πληροφορίες πριν από την πτήση τους σχετικά με τον προορισμό τους με ένα πολύ εύχρηστο τρόπο και ελπίζουμε οι επιβάτες μας να τη βρουν χρήσιμη και υποβοηθητική», τόνισε.

Η Emirates είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην περιφέρεια της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής που υιοθέτησε αυτήν την τεχνολογία και αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα της αεροπορικής εταιρείας που αγκαλιάζει την τελευταία λέξη της ψηφιακής καινοτομίας και στην οποία έχει επίσης προσφάτως απονεμηθεί το βραβείο «Skytrax Airline of the Year 2013». Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια, ψηφιστεί ως η προσφέρουσα την καλύτερη συνολική επιβατική εμπειρία από την APEX (Airline Passenger Experience Association).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024