Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕντοπίστηκαν συντρίμια από το Airbus της AirAsia
Αεροπορικές εταιρείες

Εντοπίστηκαν συντρίμια από το Airbus της AirAsia

Αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Ινδονησίας εντόπισε σήμερα μία 'σκιά' στο βυθό της Θάλασσας της Ιάβας, που πιθανόν να είναι το αεροπλάνο της AirAsia, δήλωσε ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Ερευνας και Διάσωσης της Ινδονησίας.

Τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν σήμερα στη Θάλασσα της Ιάβας ανήκουν στο αεροσκάφος της AirAsia που χάθηκε από τα ραντάρ νωρίς το πρωί της Κυριακής, με 162 επιβαίνοντες, λίγο μετά την απογείωσή του από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας για τη Σιγκαπούρη, δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής της πολιτικής αεροπορίας της Ινδονησίας, Djoko Murjatmodjo.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Ινδονησίας εντόπισε σήμερα μία “σκιά” στο βυθό της Θάλασσας της Ιάβας, που πιθανόν να είναι το αεροπλάνο της AirAsia, δήλωσε ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Ερευνας και Διάσωσης της Ινδονησίας. “Στις 12.50( τοπική ώρα), στρατιωτικό αεροσκάφος Hercules εντόπισε αντικείμενο που περιγράφεται ως σκιά και έχει το σχήμα αεροπλάνου στον βυθό της θάλασσας”, εντός της ζώνης των ερευνών, δήλωσε ο Bambang Soelistio κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

“Προς το παρόν, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για το αεροσκάφος της Air Asia και ο υπουργός Μεταφορών αναχωρεί για το Πανγκαλάν Μπουν”, την περιοχή των ερευνών όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια. “Με βάση τις παρατηρήσεις των ομάδων ερευνών και διάσωσης, έχουν εντοπισθεί μεγάλα αντικείμενα, όπως μια πόρτα της καμπίνας και μια πόρτα του χώρου των αποσκευών. Είναι μέσα στη θάλασσα, 100 μίλια (160 χλμ.) νοτιο-δυτικά της Πανγκαλάν Μπουν”, πόλης στο κέντρο της περιοχής Καλιμαντάν στο νησί Μπόρνεο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024