Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ DART Ukrainian Airlines συνεργάζεται με την Discover the World για την ελληνική αγορά
Αεροπορικές εταιρείες

Η DART Ukrainian Airlines συνεργάζεται με την Discover the World για την ελληνική αγορά

Η DART Ukrainian Airlines ξεκίνησε τις πτήσεις της προς Ελλάδα στις 24 Ιουνίου 2016, με τρία δρομολόγια την εβδομάδα μεταξύ Αθήνας και Κιέβου.

Για πρώτη φορά, η Discover the World συνεργάζεται με την DART Ukrainian Airlines, για τη διαχείριση των Πωλήσεων και του Μάρκετινγκ στην Ελλάδα από αυρτόν το Νοέμβριο.

“Η συνεργασία με την Discover the World δημιουργήθηκε με αφορμή την έναρξη πτήσεων της DART Ukrainian Airlines στις 24 του περασμένου Ιουνίου, μεταξύ Αθήνας και Κιέβου, με τρία δρομολόγια την εβδομάδα και θέλαμε να ‘χτίσουμε’ ένα ισχυρό στην Ελλάδα” δήλωσε η Natalia Sville, εμπορική διευθύντρια της DART. “Και η Discover the World ήταν η κατάλληλη εταιρεία για εμάς”.

“Είναι ευχαρίστησή μας να αντιπροσωπεύουμε την DART, μία ταχέως αναπτυσσόμενη ουκρανική αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1997”, ανέφερε η Jenny Adams, διευθύνουσα σύμβουλος της Discover the World. “Ο επικεφαλής της εταιρείας στην Ελλάδα, γενικός διευθυντής κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, σχεδιάζει να κάνει ευρύτερα γνωστό το πτητικό πρόγραμμα της DART, καθώς και την εξυπηρέτηση πελατών, τους οικονομικούς ναύλους, το τμήμα charter business, τις βελτιώσεις του στόλου, καθώς και τις δυνατότητες cargo για τις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Μέσω αυτής της αυξημένης δημοσιότητας η Discover θα βοηθήσει στη βελτίωση της DART συνολικά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024