Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ easyJet παρουσιάζει βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα για κινητά τηλέφωνα
Η ιστοσελίδα υποστηρίζει έξι γλώσσες

Η easyJet παρουσιάζει βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα για κινητά τηλέφωνα

Η βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα για κινητά τηλέφωνα της easyJet ακολουθεί την επιτυχημένη εισαγωγή της εφαρμογής easyJet iPhone και Android apps που πραγματοποιήθηκε πέρυσι το Δεκέμβριο.

Η easyJet εγκαινίασε την βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα της για κινητά τηλέφωνα (mobile optimized website) σε όλη την Ευρώπη. Οι πελάτες της τώρα, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πληροφορίες πτήσεων, να αναζητήσουν και να κλείσουν εισιτήρια, να ελέγξουν το εισιτήριό τους, καθώς επίσης να έχουν πρόσβαση στην ενότητα συχνών ερωτήσεων που τους απασχολούν. Όλα αυτά, με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα http://m.easyjet.com μέσω των συσκευών Blackberry, iPhone και Android καθώς και του προγράμματος Windows 7.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει έξι γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και ολλανδικά. Είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε έχει σύνδεση internet στο τηλέφωνο του. Η διαχείριση είναι τόσο απλή που δεν απαιτείται η λήψη λογισμικού. Αρκεί μόνο, να πληκτρολογήσεις m.easyjet.com στο browser του κινητού σου.

Η βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα για κινητά τηλέφωνα ακολουθεί την επιτυχημένη εισαγωγή της εφαρμογής easyJet iPhone και Android apps που πραγματοποιήθηκε πέρυσι το Δεκέμβριο. Σε περίπου  6 μήνες, η εφαρμογή αυτή έχει επιλεχθεί πάνω από 2 εκατ. φορές και έλαβε βαθμό 4.5 αστερίων από τo Apple’s App Store.

O Peter Duffy, Marketing Director της easyJet, δήλωσε: “Το λανσάρισμα της βελτιστοποιημένης ιστοσελίδας μας για κινητά τηλέφωνα βασίζεται στην επιτυχία των εφαρμογών μας και θα βοηθήσει τους πελάτες μας να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται κάθε στιγμή, όπου και να βρίσκονται. Είμαστε ακόμα στην αφετηρία του ‘ταξιδιού μας’ με την κινητή τηλεφωνία, ωστόσο, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε επιπλέον υπηρεσίες ενημέρωσης, που θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις των πελατών μας, ιδιαίτερα κατά την παραμονή τους στα αεροδρόμια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024