Τελευταία νέα
ΑρχικήJohn Travolta – Robert de Niro: "Όπου και να ταξιδέψω στην Ελλάδα, αισθάνομαι ασφαλής"
Ο ΗΑΤΤΑ αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση γι'αυτά τα σχόλια

John Travolta – Robert de Niro: "Όπου και να ταξιδέψω στην Ελλάδα, αισθάνομαι ασφαλής"

Αξιοποίηση θετικών σχολίων δημοφιλών προσώπων και προσωπικοτήτων σε τουριστικό όφελος της Ελλάδας, ζητά ο ΗΑΤΤΑ, όπως στην περίπτωση της πρόσφατης επίσκεψης των ηθοποιών John Travolta και Robert de Niro στην Ελλάδα.

“Όπου και να ταξιδέψω στην Ελλάδα, αισθάνομαι ασφαλής”. Τη δήλωση αυτή έκαναν δύο δημοφιλείς και διακεκριμένοι ηθοποιοί του διεθνούς κινηματογράφου, ο John Travolta και ο Robert de Niro, σε συνέντευξή τους στον Νίκο Αλιάγα, για το κανάλι Euronews.

Ο ΗΑΤΤΑ αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για αυτά τα σχόλια, γιατί αφ’ενός επαληθεύουν το προφανές -ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός- και αφ’ετέρου συμμαχούν με την προσπάθεια του Συνδέσμου για διεθνή ενημέρωση και προβολή του τουρισμού μας.

“Η Ελλάδα είναι μια χώρα φιλόξενη, ασφαλής και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Ανάλογα θετικά σχόλια έχουμε από πολλούς επισκέπτες της χώρας μας. Ας τα αξιοποιήσουμε!”, αναφέρει ο Σύνδεσμος. Ο ΗΑΤΤΑ ήδη απέστειλε το δελτίο-βίντεο στους Συνδέσμους Τουριστικών Γραφείων άλλων χωρών για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τουριστικά γραφεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024