Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας στην Ιαπωνία με την ένταξη του αεροσκάφους Α380
Το Α380 της Emirates είναι το μόνο που διαθέτει σαλόνι και shower spa εν πτήσει

Η Emirates γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας στην Ιαπωνία με την ένταξη του αεροσκάφους Α380

Το αεροσκάφος A380 της Emirates προσφέρει στο δρομολόγιο 38% αυξημένη χωρητικότητα, που ισούται με 135 επιπλέον θέσεις σε κάθε πτήση προς Ντουμπάι, ενώ όλοι οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ιαπωνική κουζίνα, κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, εφημερίδες/περιοδικά και υπηρεσίες Wi-Fi.

Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, εξασφάλισε μια αξέχαστη επέτειο λειτουργίας 10 ετών εξυπηρέτησης του προορισμού της Ιαπωνίας, καθώς η ναυαρχίδα του στόλου της, το Α380 προσγειώθηκε στο Τόκυο, σηματοδοτώντας την ένταξη του αεροσκάφους στο καθημερινό απευθείας δρομολόγιο προς Ντουμπάι. Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους της πτήσης με κωδικό ΕΚ 318 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκυο έγινε ο καθιερωμένος χαιρετισμός με νερό. Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι ο 19ος από τους συνολικά 123 του παγκόσμιου δικτύου της Emirates που εξυπηρετείται  από τα πιο άνετα και περιβαλλοντικά προηγμένα εμπορικά αεροσκάφη.

Το αεροσκάφος A380 της Emirates προσφέρει στο δρομολόγιο 38% αυξημένη χωρητικότητα, που ισούται με 135 επιπλέον θέσεις σε κάθε πτήση προς Ντουμπάι, ενώ όλοι οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν Ιαπωνική κουζίνα, κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, εφημερίδες και περιοδικά καθώς και υπηρεσίες Wi-Fi. Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν στη Διακεκριμένη Θέση, το άνετο σαλόνι θα τους εντυπωσιάσει, ενώ οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης θα απολαύσουν την πολυτέλεια του shower spa. Επίσης, με τουλάχιστον 6 Ιάπωνες μέλη πληρώματος καμπίνας σε κάθε πτήση, όλοι οι επιβάτες θα απολαμβάνουν το ζεστό καλωσόρισμα.

“Πολλοί Ιάπωνες ταξιδιώτες γνωρίζουν ήδη πόσο αξιόπιστο αεροσκάφος είναι το  Airbus A380, αλλά το Α380 της Emirates, είναι μια διαφορετική πρόταση” δήλωσε ο Richard Jewsburry, Senior Vice President, Commercial Operations Far East & Australasia της Emirates. “Έχουμε επαναπροσδιορίσει την έννοια του αεροπορικού ταξιδιού προσφέροντας εκπληκτικές υπηρεσίες, όπως σαλόνι αεροσκάφους και shower spa. Ως η μόνη εταιρία στην αγορά που προσφέρει στους επιβάτες αυτές τις υπηρεσίες, η πτήση της Emirates με αεροσκάφος Α380 είναι πραγματικά μια ασυναγώνιστη εμπειρία. Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει το οποίο περιλαμβάνει 40 Ιαπωνικά κανάλια, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και πλούσιες γαστρονομικές επιλογές, όλες προσαρμοσμένες σε Ιάπωνες επιβάτες, μαζί με  ένα δίκτυο που εκτείνεται σε έξι ηπείρους, η Emirates προσφέρει ένα προϊόν το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα είναι εξαιρετικά δημοφιλές”, πρόσθεσε ο κ. Jewsbury.

Με διάταξη τριών κατηγοριών θέσεων από 399 καθίσματα στην Οικονομική θέση, 76 επίπεδα κρεβάτια, mini-pods στη Διακεκριμένη Θέση και 14 ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, η αυξημένη ζήτηση για τις διακεκριμένες καμπίνες μπορεί πλέον να ικανοποιηθεί και σχεδόν 3.500 Ιάπωνες επιβάτες την εβδομάδα θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν με το Α380 και να συνεχίσουν το ταξίδι τους με τον ίδιο τύπο αεροσκάφους και να συνδεθούν – μέσω μιας στάσης – με 31 προορισμούς στην Ευρώπη, 22 στην Αφρική, 16 στη Μέση Ανατολή και 11 στη Βόρεια και Νότια Αμερική.

Η Emirates – με 21 αεροσκάφη τύπου Α380 στο στόλο των 175 αεροσκαφών της, και επιπλέον 69 σε παραγγελία – είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής αεροσκαφών A380 στον κόσμο, διευκολύνοντας τους επιβάτες που αναχωρούν από το Τόκιο να συνεχίσουν το ταξίδι τους με τον ίδιο τύπο αεροσκάφους και να συνδεθούν με πόλεις όπως Λονδίνο, Σίδνεϊ, Όκλαντ, Μπανγκόγκ, Τορόντο, Παρίσι, Σεούλ, Τζέντα, Πεκίνο, Μάντσεστερ, Χονγκ Κονγκ, Νέα Υόρκη, Σαγκάη, Μόναχο, Ρώμη και Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς επίσης και με το Άμστερνταμ και τη Μελβούρνη από τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του 2012, αντίστοιχα. “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να ενισχύουμε τη δέσμευσή μας στην Ιαπωνία την ίδια χρονιά που γιορτάζουμε τη 10η επέτειο των δραστηριοτήτων μας στη χώρα», συνέχισε ο κ. Jewsbury. “Παρόλο που τα ταξίδια και οι εμπορικές συναλλαγές έχουν επηρεασθεί σημαντικά από το μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία, στην Emirates πιστεύουμε στην ικανότητα της χώρας να ανακτήσει γρήγορα τις δυνάμεις της, κι ενώ άλλες εταιρείες μείωσαν τις υπηρεσίες τους, εμείς πιστεύουμε στη στρατηγική ανάπτυξης και αυξάνουμε τη συχνότητα των πτήσεων μεταξύ Ναρίτα και Ντουμπάι. Τώρα, με την προσθήκη του Α380, η Ιαπωνία μπορεί να ελπίζει  στην περαιτέρω τόνωση του εμπορίου και του τουρισμού μεταξύ των προορισμών του παγκόσμιου δικτύου μας”.

“Οι αεροπορικές αρχές  της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πρόσφατα συναντήθηκαν και συμφώνησαν σε ένα φιλελεύθερο πλαίσιο που θα επιτρέψει στην Emirates να αυξήσει σταδιακά τις υπηρεσίες της στην Ιαπωνία. Είμαστε ευγνώμονες για το ότι η ιαπωνική κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει τη δέσμευσή μας. Εκτιμούμε επίσης την μακροχρόνια συνεργασία που έχουμε με την Japan Airlines. Με τη JAL έχουμε συνεργασία με πτήσεις κοινού κωδικού στα δρομολόγια προς Οσάκα και Τόκιο και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση  της συνεργασίας μας”.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Narita επίσης προσβλέπει στη θεμελίωση στενότερων δεσμών με τη Μέση Ανατολή. “Ως εκπρόσωπος του Διεθνούς Αεροδρόμιου Narita, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή εκτίμησή μου στην αεροπορική εταιρεία  Emirates για την επιλογή του δρομολογίου Ντουμπάι-Ναρίτα, ανάμεσα στους πολυάριθμους προορισμούς του παγκόσμιου δικτύου της, για να εισάγει τις υπηρεσίες του Airbus A380, του μεγαλύτερου αεροσκάφους στον κόσμο”, δήλωσε ο κ. Makoto Natsume, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Αεροδρόμιου Narita Corporation. “Πιστεύουμε ότι το A380 της Emirates στο δρομολόγιο Ντουμπάι-Ναρίτα θα αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ Μέσης Ανατολής και Ιαπωνίας, καθώς θα προωθήσει την περαιτέρω επικοινωνία μεταξύ των χωρών. Στοχεύουμε στο να προσπαθήσουμε να κάνουμε το αεροδρόμιο μας καλύτερο και να καλωσορίσουμε περισσότερους πελάτες”.

Συμμετέχοντες με τον κ. Jewsbury στη VIP εναρκτήρια πτήση Α380 ήταν οι: Α.Ε. Saeed Ali Al-Nowais, πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ιαπωνία, Isao Kishi – αναπληρωτής γενικός πρόξενος του Προξενείου της Ιαπωνίας, Yasuyoshi Matshunaga – διευθύνων σύμβουλος της Toshiba, Mutsumi Kitai – πρόεδρος της Hitachi Construction and Machinery και Eyad Ali – εκτελεστικός διευθυντής του Τμήματος Τουρισμού και Εμπορίου Μάρκετινγκ του Ντουμπάι.

Οι επιβάτες του Α380 και όλων των αεροσκαφών της Emirates επωφελούνται  από το γενναιόδωρο όριο επιτρεπόμενων αποσκευών των 50 κιλών στην Πρώτη Θέση, 40 κιλών στη Διακεκριμένη και 30 κιλών στην Οικονομική Θέση.

Η Emirates εξυπηρετεί 123 προορισμούς σε 73 χώρες, ενώ εντός των επόμενων τριών μηνών, τέσσερις νέοι προορισμοί θα προστεθούν στο παγκόσμιο δίκτυό της: Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Ερμπίλ και Ουάσιγκτον. Όλοι οι επιβάτες επωφελούνται από την ομαλή σύνδεση μέσω του Terminal 3, τις προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το οποίο σύντομα θα ενισχυθεί από το άνοιγμα του πρώτου τερματικού σταθμού στον κόσμο για αεροσκάφη Α380.

Η πτήση με κωδικό EK 319 θα αναχωρεί στις 22:00 από τη Ναρίτα και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 04:15 π.μ. την επόμενη ημέρα. Η πτήση της επιστροφής – EK 318 – θα αναχωρεί από το  Ντουμπάι στις 2:50 μ.μ. και θα προσγειώνεται στις 17:35 μ.μ.. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η πτήση EK319 θα αναχωρεί από τη Ναρίτα στις 21:20 μ.μ. με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 03:10 π.μ. την επόμενη ημέρα.

Ο κ. Richard Jewsbury, Senior Vice President, Commercial Operations Far East & Australasia της Emirates, και ο κ. Keikoh Nakadome, Senior Vice President, Executive Divisional Director, Airport Operations Division του  Διεθνούς  Αεροδρόμιου Narita Corporation, γιορτάζουν την ένταξη του A380 στο δρομολόγιο της Emirates.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024