Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates και η Bangkok Airways ανακοινώνουν συμφωνία κοινού κωδικού για 19 δρομολόγια της Νοτιοανατολικής Ασίας
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates και η Bangkok Airways ανακοινώνουν συμφωνία κοινού κωδικού για 19 δρομολόγια της Νοτιοανατολικής Ασίας

Η συνεργασία θα συνδέει διεθνείς επιβάτες με περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας με ένα ενιαίο εισιτήριο.

Η Emirates ανακοίνωσε τη συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού με την Bangkok Airways, την περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ταϊλάνδης. Η εν λόγω συμφωνία αναμένεται να ανοίξει νέους προορισμούς για τους επιβάτες τόσο της  Bangkok Airways, όσο και της Emirates από περιοχές της Ευρώπης, της Αυστραλασίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.
 
Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του κωδικού της Emirates σε 19 προορισμούς που εξυπηρετεί η Bangkok Airways σε μια σειρά από πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας, προσθέτοντας συνολικά 14 νέους προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της και συνδέοντας ταυτόχρονα τους επιβάτες της με νέους τουριστικούς προορισμούς όπως το Koh Samui και το Chiang Mai στην Ταϊλάνδη, το Siem Reap στην Καμπότζη, και τα Yangon και Mandalay στην Μιανμάρ. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με προορισμό την Μπανγκόγκ (Σουβαρναμπούμι), το Πουκέτ, την Κουάλα Λουμπούρ και την Σιγκαπούρη θα επωφεληθούν από τις πτήσεις κοινού κωδικού της Bangkok Airways. Η συμφωνία αυτή προσφέρει επίσης στους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν από και προς το Koh Samui την επιλογή ενδιάμεσης στάσης στο Χόνγκ Κόνγκ, την Κουάλα Λουμπούρ, τη Σιγκαπούρη και το Πουκέτ.
 
Οι πτήσεις της Bangkok Airways θα προσφέρουν απρόσκοπτη σύνδεση με αυτές της Emirates από το Ντουμπάι και σε όλο το δίκτυο προορισμών της, το οποίο περιλαμβάνει και ευρωπαϊκές πύλες, παρέχοντας επίσης αυξημένη διασυνδεσιμότητα για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.
 
Ο Thierry Antinori, Executive Vice President και Chief Commercial Officer της Emirates, δήλωσε σχετικά: “Η νέα συμφωνία κοινού κωδικού με την Bangkok Airways θα προσφέρει στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, ευελιξία και ευκολία σύνδεσης με διαφορετικές πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας από και προς το Ντουμπάι, προσφέροντας ουσιαστικά μια πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία“. 


 

Η Emirates προσφέρει ήδη έξι καθημερινές πτήσεις προς Μπανγκόγκ, ενώ από τον Δεκέμβριο, τέσσερις από αυτές θα πραγματοποιούνται με τη ναυαρχίδα του στόλου μας, το αεροσκάφος A380. Αυτό παρέχει πολλές επιλογές διασύνδεσης με την περιοχή, ως μέρος της νέας μας συμφωνίας κοινού κωδικού. Μαζί με την Bangkok Airways, θα μεταφέρουμε περισσότερους ανθρώπους σε περισσότερα μέρη, διευρύνοντας περαιτέρω τις επιλογές σε προορισμούς της Νοτιανατολικής Ασίας για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η περιοχή έχει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τουριστικά αξιοθέατα και μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς συμπεριλαμβανομένων των Schwedagon Pagoda και Angkor Wat, περιοχές οι οποίες θα είναι πλέον πιο εύκολα προσβάσιμες στους επιβάτες της Emirates. Είναι μια σημαντική συνεργασία καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο προορισμών μας για τους επιβάτες μας“.
 
Ο Peter Wiesner, Senior Vice President Network Management της Bangkok Airways, πρόσθεσε: “Η νέα συμφωνία κοινού κωδικού με την Emirates αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο και μια συναρπαστική εξέλιξη στη διαρκή ανάπτυξη της Bangkok Airways, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εύκολη, απρόσκοπτη πρόσβαση στο Ντουμπάι αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από το εκτεταμένο περιφερειακό δίκτυο προορισμών μας, απευθείας από το τοπικό τους αεροδρόμιο“.
 
Η Bangkok Airways πραγματοποιεί 31 πτήσεις σε 24 αεροδρόμια της Ασίας. Οι πελάτες της Emirates που θα ταξιδεύουν με την Bangkok Airways θα απολαμβάνουν το ίδιο όριο αποσκευών με αυτά της Emirates, μέσω ενός μόνο ελέγχου αποσκευών μέχρι και τον τελικό προορισμό. Αντίστοιχα, όλοι οι επιβάτες της Emirates που επιβιβάζονται στις πτήσεις της Bangkok Airways θα λαμβάνουν κάρτες επιβίβασης κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στο πρώτο διεθνές σημείο αναχώρησης για τη σύνδεση με τους επόμενους διεθνείς προορισμούς.
 
Η Emirates έχει συνάψει συμφωνίες κοινού κωδικού με 15 εταίρους σε όλο τον κόσμο. Με τη νέα συμφωνία κοινού κωδικού με την Bangkok Airways, οι πελάτες της Emirates θα μπορούν να απολαμβάνουν εύκολη διασύνδεση με 104 προορισμούς σε περιοχές της Ασίας – Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένων και των πτήσεων που προσφέρουν οι Qantas και Jetstar.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024