Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ βραβευμένη TAM καλεί τους Έλληνες να πετάξουν μαζί της
Η TAM Airlines πετά σε 92 αεροδρόμια της Βραζιλίας και σε 92 διεθνείς προορισμούς

Η βραβευμένη TAM καλεί τους Έλληνες να πετάξουν μαζί της

Οι επιβάτες μπορούν να πετούν ανάμεσα στην Ελλάδα και Βραζιλία με την TAM Airlines, σε συνδυασμό με τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance.

Η TAM Airlines, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Βραζιλία και με στόλο που αποτελείται από 154 αεροσκάφη, δίνει στον Έλληνα επιβάτη τις καλύτερες προϋποθέσεις για να πετάξει μεταξύ Ελλάδας και Βραζιλίας.

Οι επιβάτες μπορούν να πετούν ανάμεσα στην Ελλάδα και Βραζιλία, με την TAM Airlines μέσω σύνδεσης σε πέντε διαφορετικά αεροδρόμια της Ευρώπης: της Φρανκφούρτης (Γερμανία), Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), Μιλάνο (Ιταλία), Μαδρίτη (Ισπανία) και το Παρίσι (Γαλλία).

Η TAM Airlines πετά σε 92 αεροδρόμια της Βραζιλίας και σε 92 διεθνείς προορισμούς. Με τη δέσμευση να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, από το δεύτερο εξάμηνο του 2012, η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας επί του σκάφους, που είναι σήμερα διαθέσιμη για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε εσωτερικούς προορισμούς της Βραζιλίας, θα επεκταθεί στα 49 αεροσκάφη των διεθνών προορισμών της TAM Airlines. Σε αυτά τα αεροσκάφη, οι επιβάτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές, cd ή άλλες συσκευές συμβατές με WiFi και θα έχουν  πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στα επόμενα χρόνια πάνω από 80 αεροπλάνα της TAM Airlines θα διαθέτουν τέτοιο εξοπλισμό.

Η TAM Airlines, τον Ιούνιο του 2011, ονομάστηκε “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στη Νότια Αμερική” και οι υπηρεσίες του προσωπικού της αναγνωρίστηκαν ως “Οι Καλύτερες Υπηρεσίες Προσωπικού στη Νότια Αμερική” με τα βραβεία World Airline που διοργανώνονται από τον οργανισμό Skytrax, που εδρεύει στη Βρετανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024