Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςMalaysia Aviation Group: Ο Dersenish Aresandiran ορίζεται ως Chief Commercial Officer
Αερομεταφορές

Malaysia Aviation Group: Ο Dersenish Aresandiran ορίζεται ως Chief Commercial Officer

Ο Dersi θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της εμπορικής στρατηγικής και κατεύθυνσης για τις αεροπορικές εταιρείες MAG και συγκεκριμένα για τις Malaysia Airlines, Firefly και MASwings.

Ο Dersenish Aresandiran (Dersi) ανέλαβε ως Chief Commercial Officer of Airlines, του ομίλου Malaysia Aviation (MAG) με ισχύ από την 1η Ιουλίου 2023.

Ο Dersi δεν είναι άγνωστος στον οργανισμό, αφού προηγουμένως υπηρέτησε ως Global Head of Revenue Management & Commercial Planning για την Malaysia Airlines από τον Μάρτιο του 2018 έως τον Ιούλιο του 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επέδειξε εξαιρετική ηγεσία και συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας. Στη συνέχεια, ο Dersi προχώρησε στην καριέρα του με την Qatar Airways, βελτιώνοντας περαιτέρω την τεχνογνωσία του στον κλάδο των αερομεταφορών.

Με περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας, ο Dersi διαθέτει αποδεδειγμένο ιστορικό υλοποίησης γρήγορων και αποτελεσματικών αλλαγών σε διάφορες αγορές. Η επάρκειά του επεκτείνεται τόσο σε εταιρείες πλήρους εξυπηρέτησης όσο και σε εταιρείες χαμηλού κόστους, καθιστώντας τον μια ανεκτίμητη προσθήκη στον οργανισμό μας. Το καλωσόρισμα του Dersi πίσω στη MAG αναμφίβολα θα ενισχύσει τον οργανισμό και θα συμβάλει στην επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης επιτυχίας του Μακροπρόθεσμου Επιχειρηματικού Σχεδίου της MAG.

Επίσης, ο Syazwan Ahmad Sabri ορίστηκε ως επικεφαλής Παγκόσμιων Πωλήσεων των αεροπορικών, αντικαθιστώντας τον Roslan Ismail, ο οποίος μεταβαίνει στη νέα του θέση ως επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην AMAL. Οι εξαιρετικές δεξιότητες του Syazwan ως στρατηγός τιμολόγησης και τα επιτεύγματά του στη βελτιστοποίηση των εσόδων και τη διαχείριση της ζήτησης της αγοράς θα έχουν μεγάλη αξία στο νέο του ρόλο για τον εντοπισμό ευκαιριών ανάπτυξης, την παροχή μεγαλύτερης υποστήριξης και τη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών σε όλες τις αγορές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
04/12/2023
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023