Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜελέτη για υδατοδρόμιο στον Μαραθώνα
Αερομεταφορές

Μελέτη για υδατοδρόμιο στον Μαραθώνα

Μελέτη για δημιουργία περιφερειακού υδατοδρομίου στον Δήμο του Μαραθώνα πραγματοποίησε η εταιρεία Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ.

Τα στελέχη της Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ συνάντήθηκαν με τον δήμαρχο του Μαραθώνα κ. Ιορδάνη Λουίζο, και κατέθεσαν πρόταση της εταιρείας για δημιουργία περιφερειακού υδατοδρομίου στην περιοχή. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος με μέλη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA, κ. Νικόλας Χαραλάμπους με τους επικεφαλείς των τμημάτων ανάπτυξης της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA κ. Ευάγγελο Ζαγοράκη και κ. Δημήτρη Μουρίκη.

Στην συζήτηση  αναφέρθηκαν οι ευκαιρίες που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή και πόσο μπορεί να ωφεληθεί ο δήμος από το δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα. Σημειώνουμε ότι η Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ έχει ως στόχο τα 100 υδατοδρόμια μέχρι το τέλος του 2013 και άλλα τόσα το 2014.  

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε πιθανά σημεία εγκατάστασης σημείου πρόσδεσης των υδροπλάνων.

Στη φωτογραφία, Ο δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλας Χαραλάμπους  και οι επικεφαλείς των τμημάτων ανάπτυξης της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA κ. Ευάγγελο Ζαγοράκη και κ. Δημήτρη Μουρίκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024