Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Stockholm Arlanda από τη SAS
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Stockholm Arlanda από τη SAS

Τα νέα δρομολόγια της SAS από το αεροδρόμιο Stockholm Arlanda είναι προς Βίνιους, Ίνσμπουργκ, Πούλα, Παλέρμο, Κάλιαρι, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Πρίστινα και Αλάνια.

Η SAS έχει ξεκινήσει 47 νέα δρομολόγια το 2013 -μέχρι σήμερα. Τα νέα δρομολόγια από το Arlanda της Στοκχόλμης είναι προς Βίλνιους, Ίνσμπρουκ, Πούλα, Παλέρμο, Κάλιαρι, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Πρίστινα και Αλάνια. Τα νέα δρομολόγια από το Γκέτεμποργκ προσγειώνονται στη Νίκαια και την Πρίστινα.

Ακόμη, την 1η Ιουλίου η Scandinavian Airlines εγκαινιάζει ένα νέο δρομολόγιο μεταξύ του αεροδρομίου Stockholm Arlanda και της Μαδρίτης. Το νέο δρομολόγιο θα συμπληρώσει την υπηρεσία που προσφέρει ήδη η SAS από Κοπεγχάγη προς Μαδρίτη. Η SAS θα παρέχει τώρα μέχρι δέκα αναχωρήσεις την εβδομάδα μεταξύ της Σκανδιναβίας και της Μαδρίτης.

Η SAS θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις μεταξύ της Στοκχόλμης και της Μαδρίτης δύο φορές την εβδομάδα από την 1η Ιουλίου. Οι πτήσεις θα αποχωρούν από το Arlanda τη Δευτέρα στις 9.15 και θα επιστρέφουν από τη Μαδρίτη στις 2.05 μ.μ. Οι πτήσεις κάθε Παρασκευή θα αναχωρούν στις 7.10 το πρωί από το Arlanda, επιστρέφοντας από τη Μαδρίτη στις 15:50. Η SAS σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα Boeing 737 σε αυτήν τη διαδρομή, με χρόνο πτήσης περίπου 3 ώρες και 50 λεπτά.

“Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας θέλουν να ταξιδέψουν με τη SAS, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πτήσεις μεταξύ Μαδρίτης και Arlanda, κάτι που εξυπηρετεί τόσο τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες που θέλουν να ξεκινήσουν την εβδομάδα τους στη Μαδρίτη όσο και άλλους επιβάτες που θέλουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο εκεί”, λέει ο Joakim Landholm, γενικός εμπορικός διευθυντής της SAS.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024