Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυμφωνία της Singapore Airlines με την ινδική Vistara
Αεροπορικές εταιρείες

Συμφωνία της Singapore Airlines με την ινδική Vistara

Η συμφωνία θα επιτρέψει και στις δύο αεροπορικές εταιρείες να πετύχουν περαιτέρω συνέργειες στις πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Ινδίας, καθώς και στις σημαντικές τουριστικές περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Η Singapore Airlines και η Vistara – ο μόνος αερομεταφορέας πέντε αστέρων της Ινδίας και κοινοπραξία του ομίλου Tata (51%) και της Singapore Airlines (49%) – υπέγραψαν εμπορική συμφωνία για ενίσχυση της συνεργασίας τους σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων.

Η συμφωνία θα επιτρέψει και στις δύο αεροπορικές εταιρείες να πετύχουν περαιτέρω συνέργειες στις πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Ινδίας, καθώς και στις σημαντικές τουριστικές περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Το γεγονός αυτό αποκτά μεγάλη βαρύτητα, καθώς η αεροπορική βιομηχανία ανακάμπτει από τον αντίκτυπο της πανδημίας του COVID-19 και η διεθνής και εγχώρια συνδεσιμότητα αποκαθίστανται σταδιακά. Η συμφωνία υπόκειται σε έγκριση των αρμόδιων αρχών της Σιγκαπούρης και αποτελεί επέκταση προηγούμενης συμφωνίας που τέθηκε σε ισχύ το 2017.

Η JoAnn Tan, αναπλ. αντιπρόεδρος Marketing Planning της Singapore Airlines δηλώνει: “Η Singapore Airlines και η Vistara μπορούν να συνεργαστούν πιο στενά για να παρέχουν επιπλέον επιλογές στους πελάτες τους. Η συνεργασία αντικατοπτρίζει επίσης τη σπουδαιότητα που έχει η ινδική αγορά για την Singapore Airlines, καθώς και τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε το δίκτυό μας τα επόμενα χρόνια”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενισχύουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με τη Singapore Airlines” δηλώνει ο Leslie Thng, διευθύνων σύμβουλος της Vistara. “Η πρόθεση αντικατοπτρίζει τη βαθιά ριζωμένη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τον καλύτερο και τον πιο εξυπηρετικό τρόπο πτήσης σε όλο τον κόσμο με τη συνέπεια μιας ταξιδιωτικής εμπειρίας πέντε αστέρων. Αυτό συμβαδίζει με το μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό μας σχέδιο για την επέκταση της παγκόσμιας παρουσίας της Vistara και την παρουσίαση της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ινδίας στον κόσμο”.

Η Vistara είναι η αεροπορική εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία στο Skytrax και το TripAdvisor και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις “Καλύτερης Αεροπορικής”. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πέντε ετών, η Vistara ανέβασε τα στάνταρντ για την αεροπορική βιομηχανία της Ινδίας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία πτήσης στους ταξιδιώτες.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023