Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπές από τους χώρους του αεροδρομίου ‘Ελ. Βενιζέλος’
Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω Προαστιακού

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπές από τους χώρους του αεροδρομίου ‘Ελ. Βενιζέλος’

Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας, συνελήφθησαν χθες, ύστερα από κλοπή σε βάρος αλλοδαπού από το χώρο αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών 'Ελευθέριος Βενιζέλος'.

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 15 και 22 ετών, υπήκοοι Αλγερίας, οι οποίοι λίγο πριν είχαν αφαιρέσει σακίδιο 24χρονου αλλοδαπού από το χώρο αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν κατευθυνόμενοι προς την αποβάθρα του Προαστιακού Σταθμού, αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το σακίδιο του 24χρονου, καθώς και πλήθος άλλων αντικειμένων (κινητά τηλεφώνα, φωτογραφική μηχανή, ηλεκτρονική συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, γυαλιά ηλίου, κ.ά.), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024