Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνεργασία του αεροδρομίου με την πολιτιστική πλατφόρμα 'ελculture'
Αεροδρόμια

Συνεργασία του αεροδρομίου με την πολιτιστική πλατφόρμα 'ελculture'

Με ένα ξεχωριστό δρώμενο παραστατικών τεχνών – Perform in Art, συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις 'Fly me to the Moon' στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΔΑΑ με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού 'ελculture'.

Σήμερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, η δυναμική νεανική θεατρική ομάδα Abovo ψυχαγωγεί τους επισκέπτες και τους επιβάτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με το θεατρικό “Escape…”, ένα δρώμενο ειδικά φτιαγμένο για να παιχτεί σε ένα χώρο… μετάβασης.

“Τρεις άνθρωποι φτάνουν στο αεροδρόμιο με σκοπό να εγκαταλείψουν για πάντα την Ελλάδα. Αναζητούν μέλλον κάπου αλλού, αλλά η παλιά τους ζωή δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Κάποιες απροσδόκητες συναντήσεις θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν εδώ. Τι θα κάνουν; Θα μείνουν ή θα αποδράσουν;”

Με αυτό το ξεχωριστό δρώμενο παραστατικών τεχνών – Perform in Art, συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις “Fly me to the Moon” στο αεροδρόμιο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού “ελculture”.

Οι Abovo είναι μια από τις πιο δραστήριες και δημοφιλείς θεατρικές ομάδες της Αθήνας. Με σπουδές σωματικού θεάτρου στο Λονδίνο, τα μέλη της ομάδας καλλιεργούν και αναπτύσσουν εδώ και 8 χρόνια ένα ξεχωριστό είδος devised θεάτρου και, από το ξεκίνημά τους το 2004, έχουν ανεβάσει 9 παραστάσεις και έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2008, οι Abovo διοργανώνουν το Bob Theatre Festival που συγκεντρώνει και αναδεικνύει τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς.

Οι ώρες των παραστάσεων: μεταξύ 13:00-15:00 (2 παραστάσεις Χ 30’).
Η “σκηνή”: Επίπεδο Αναχωρήσεων – Περιοχή Εμπορικού Κέντρου Αεροδρομίου (χώρος ελεύθερης πρόσβασης).

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023