Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία Turkish Airlines – Travel Plan για την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού
Επίσκεψη Ινδών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Αθήνα

Συνεργασία Turkish Airlines – Travel Plan για την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού

Η THY και το Travel Plan, διοργάνωσαν Fam Trip στην Ελλάδα, με στελέχη των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων, καθώς και κορυφαίων δημοσιογράφων από την Ινδία.

Η Turkish Airlines και το Travel Plan, σε διάστημα ενός μήνα συνεργάστηκαν για δεύτερη φορά, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού, αλλά και την πιο ποιοτική παροχή υπηρεσιών. Η THY και το Travel Plan, διοργάνωσαν Fam Trip, με στελέχη των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων, καθώς και κορυφαίων δημοσιογράφων από την Ινδία.

Το ταξίδι γνωριμίας πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 13 αντιπροσώπων των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Ινδίας, τα οποία εξειδικεύονται στον εξερχόμενο τουρισμό και 5 δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα, καθώς επίσης και μερικές από τις ωραιότερες περιοχές της Πελοποννήσου.
 
Την αποστολή υποδέχθηκε και συνόδεψε στην περιήγησή της, η διευθύντρια της THY στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk, όπως επίσης και οι: Selim Ozturk, γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στη Βομβάη, Zuhal Kan, διευθύντρια πωλήσεων της THY στο Δελχί και κ. Γιώργος Αντώναρος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Travel Plan.

“Ήταν το τρίτο Fam Trip που διοργανώσαμε φέτος. Πρόθεσή μας είναι να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο, προκειμένου να αναπτυχθεί ο τουρισμός από και προς την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο ωφελούμαστε όλοι και μεταδίδουμε τον πολιτισμό της κάθε χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν μαζί μας, στη διοργάνωση αυτού του ταξιδιού, το Costa Navarino, το Astir Palace και κυρίως το Travel Plan”, δήλωσε η κα Ozturk.

Σκοπός της , που προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μακραίωνης ιστορίας, συνυφασμένης με τον σύγχρονο πολιτισμό. Την φιλοξενία στην Αθήνα ανέλαβε το ξενοδοχείο Arion στο Astir Palace όπου παρατέθηκε γεύμα, παρουσία της κας Μάγιας Τσόκλη, βουλευτού επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μαγεία της Πελοποννήσου και μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, το Westin Resort στο Costa Navarino, στην Πύλο. Εκεί οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και να… αθληθούν (spa, golf, scuba diving, biking), ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής τους γεύτηκαν την ελληνική κουζίνα και γνώρισαν τι σημαίνει “Ξένιος Δίας” στη μακραίωνη κουλτούρα των Ελλήνων. Τα μέλη της αποστολής απόλαυσαν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και
συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς της περιοχής, ενώ ο Δήμος Πύλου παρέθεσε γεύμα.

Η προσέγγιση της αγοράς της Ινδίας είχε ως στόχο την περεταίρω ανάπτυξη τουριστικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές του εισερχόμενου τουρισμού και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικών κινήσεων, που πραγματοποιούνται τόσο από την Turkish Airlines, όσο και από το Travel Plan. Ενδεικτικά, αναφέρεται το άνοιγμα της αγοράς της Τουρκίας και της Κορέας, ενώ προγραμματίζονται παρόμοια ταξίδια με άλλες χώρες υψηλού ενδιαφέροντος, με απώτερο στόχο την ενίσχυση των σχέσεων και της δυναμικής αυτών με τη χώρα μας στον τουριστικό τομέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024