Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΆρθραΟι κορυφαίες νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα

Οι κορυφαίες νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα

Οι παραδοσιακές μέθοδοι μάρκετινγκ, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάνουν την αποτελεσματικότητά τους λόγω της αύξησης των τιμών διαφήμισης

Έχετε βρει την καλύτερη πηγή για τις ελληνικές νεοσύστατες και καθιερωμένες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών. Σε αυτόν τον οδηγό για τα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα, περιλαμβάνονται μόνο τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα τυχερών παιχνιδιών, με τα καλύτερα προϊόντα τυχερών παιχνιδιών και τα πιο γενναιόδωρα κίνητρα. Ορισμένες από αυτές τις επιχειρήσεις ανέπτυξαν παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε και να στοιχηματίσετε στο National Casinonet.gr.

Λογισμικό eNVy
Η eNVy Softworks είναι ένα πολυβραβευμένο στούντιο ανάπτυξης διαδραστικών μέσων με έδρα την Πάτρα. Η eNVy ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό τη δημιουργία διαδραστικών εμπειριών που εκπαιδεύουν, ψυχαγωγούν και προωθούν μέσα από το συνδυασμό καλλιτεχνικής έκφρασης και τεχνικών δεξιοτήτων. Στοχεύουμε στην τελειότητα και την επιδιώκουμε μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες της αναδυόμενης τεχνολογίας σε αυτόν τον κλάδο.

Glow Games Studio
Το Glow Games Studio ιδρύθηκε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της κοινότητας των παιχνιδιών, είτε πρόκειται για παιχνίδια για PC, κινητά ή κονσόλες.

Η πρωταρχική τους εστίαση είναι η διεύρυνση του πελατολογίου τους και η επέκταση της κατώτατης γραμμής τους.

Υπό αυτό το πρίσμα, η εταιρεία τους προσπαθεί να ξεκινήσει την κατασκευή μελλοντικών τίτλων παιχνιδιών μετά την πρώιμη πρόσβαση του πρώτου τους παιχνιδιού (Dungeons and Robots) στα τέλη Φεβρουαρίου 2016 και την πλήρη κυκλοφορία του στις αρχές του 2017, ώστε να προσελκύσει περισσότερα άτομα με ποικίλα γούστα στο gaming.

LazyLand
Από την ίδρυσή της το 2003, η LazyLand Company παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες τόσο σε εκδότες όσο και σε τρίτους προγραμματιστές, ενώ παράλληλα αναπτύσσει το πρωτότυπο περιεχόμενό της για την αγορά των κοινωνικών παιχνιδιών.

Το χαρτοφυλάκιο κοινωνικών τίτλων της LazyLand αποτελεί μια προσπάθεια να προσεγγίσει άτομα όλων των ηλικιών, των φύλων και των ενδιαφερόντων για παιχνίδια, χάρη στην πεποίθηση της εταιρείας ότι η έλευση του κοινωνικού παιχνιδιού θα φέρει επανάσταση στον κλάδο.

ΜΠΑΣ ΕΠΕ
Για το αχανές βασίλειο της ψηφιακής τεχνολογίας, η MPASS δημιουργεί πρωτοποριακές τεχνικές λύσεις B2B. Δημιουργούμε και διανέμουμε πλατφόρμες και υπηρεσίες βασισμένες σε SaaS υψηλών προδιαγραφών για να ενισχύσουμε τα κέρδη των B2B πελατών μας, να εμπλέξουμε τους πελάτες μας σε στρατηγικές πρωτοβουλίες, να ενισχύσουμε την αφοσίωση της μάρκας και να βελτιώσουμε τη συνολική ποιότητα των ψηφιακών αλληλεπιδράσεών τους με την εταιρεία.

Frogs n Flies P.C.
Η δημιουργία της πρώτης φιλικής προς τα παιδιά εγκυκλοπαίδειας για την επιστήμη, την υγεία και τον πολιτισμό αποτελεί κινητήρια δύναμη πίσω από τις προσπάθειες ανάπτυξης των προϊόντων τους. Αποστολή τους είναι να αναπτύξουν λογισμικό που θα βοηθήσει τα παιδιά να ικανοποιήσουν τη φυσική τους περιέργεια για όσα βλέπουν και κάνουν στην καθημερινή τους ζωή.

Slaps4Brands
Η Slaps4Brands ενσωματώνει την επαυξημένη πραγματικότητα (AR), τη θεωρία παιγνίων, την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και τη στρατηγική μάρκετινγκ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με τους πελάτες και να τους διατηρήσουν. Ξεκινάμε με τις επιχειρήσεις καφέ, αλλά έχουμε επίσης μεγάλα σχέδια να εισέλθουμε και σε άλλες αγορές.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι μάρκετινγκ, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάνουν την αποτελεσματικότητά τους λόγω της αύξησης των τιμών διαφήμισης και της μικρότερης διάρκειας προσοχής των χρηστών (2 δευτερόλεπτα).

Αυτοματισμός Depia
Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί αυτοματισμού δημιούργησαν την Depia Automation. Η εταιρεία προσφέρει τεχνογνωσία στον ενεργειακό, βιομηχανικό και κτιριακό αυτοματισμό.

Τα μέλη της διαθέτουν τις τεχνικές και επιστημονικές δεξιότητες και την πολυετή εμπειρία για να αποτελέσουν μια δημιουργική ομάδα. Το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό είναι εξοικειωμένο με το τεχνολογικό τοπίο, παρακολουθεί τις εξελίξεις και εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών σας.

Μακρόκοσμος παιχνίδι 2 κερδίστε
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα στο μοντέλο Play to Evolve, το Macrocosm είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, όπου οι ενέργειες και οι αποφάσεις των παικτών επηρεάζουν άμεσα το σύμπαν του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι θα χωρίζεται σε “κεφάλαια” διάρκειας έξι μηνών, τα οποία θα μπορεί να βιώσει η κοινότητα. Όταν οι πρώτοι έποικοι φτάσουν στο Macrocosm για να πάρουν θέσεις ως Sentries, θα μπορούν να ψηφίσουν και να καθορίσουν τη μελλοντική πορεία του νέου τους σπιτιού.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024